ПОДИЈЕЛИ

Грађани Србије Вучићу никада нису дали мандат да у кампањи за америчке предсједничке изборе отворено подржава династију Клинтон која је бомбардовала Србију и српски народ, а камоли да се, само два дана прије њеног одласка, улагује одлазећој америчкој администрацији и тако гура прст у око предсједнику Трампуизјавио је данас кандидат за предсједника Србије Милан Стаматовић, у реаговању у којем позива премијера и предсједника Србије да поднесу оставке због непоштовања Устава Републике Србије који им налаже заштиту српског народа изван матичне државе.

Остатак саопштења преносимо у цјелости.

То што нам премијер Александар Вучић, после више него пријатељског ћаскања са Обамином десном руком Бајденом, уместо да безрезервно подржи предсједника Републике Српске кога и буквално линчује одлазећа америчка администрација и команда НАТО пакта, цинично обећава како се Србија неће придружити санкцијама против Бањалуке класичан је примјер противдржавног и антиуставног деловања – тврди кандидат за предсједника Србије, захтијевајући ванредну сједницу Народне скупштине и оставке садашњег премијера и предсједника Србије због непоштовања Устава Републике Србије који им налаже заштиту српског народа изван матичне државе.

– Грађани Србије Вучићу никада нису дали мандат да у кампањи за америчке предсједничке изборе отворено подржава династију Клинтон која је бомбардовала Србију и српски народ, а камоли да се, само два дана пре њеног одласка, улагује одлазећој америчкој администрацији и тако гура прст у око предсједнику Трампу који је имао и има плебисцитарну подршку српског народа у Србији и дијаспори.

Вучић и дио његових коалиционих партнера који су деведесетих година директно управљали нашим животима можда имају разлога да се лично захваљују Обаминима што су их скинули са америчке црне лист, али, макар онолико гласно колико поносна Москва, Србија нема право да ћути над чињеницом да су поражени амерички властодршци увели санкције предсједнику Додик који, иначе, нема икакве везе с ратовима на простору бивше СФРЈ, само зато што поштује вољу свога народа и достојанство Републике Српске – изјавио је Стаматовић.

Он каже да за грађане Србије бољитка и просперитета неће бити све док нашим животима буду управљали они који су зарад власти спремни да се, као што би рекао један наш аналитичар, из јастребова рата преобуку у јастребове мира по сваку цijену.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Svako prećerivanje škodi!
  Bi li ovaj koji se nikoga ne boji, još je i najbolji student bio, bi li ovaj skromni čovjek, mogao biti bolji, stoput bolji … Mogao bi, kao što svako od nas može, pa nije!
  Mene više plaši priroda njegova, zajunasta!
  Za moj je ukus odveć manit.
  … Pitanje je, veliko je pitanje, šta je za njega srpski interes!?
  Tu on ni sebi, kamoli meni, nije posve jasan.
  Zbrkan!

 2. 0
  0

  Стаматовићу свака ти је истина ка она лажна понуда подгоричком основцу да зимује код тебе на Златибору!
  Мало приче за јавност,а овамо труло.
  Фолираш Стамо!

 3. 0
  0

  Samo jedno pitanje da razjasnim jer ovaj covek je poceo recentno da se pojavljuje kao vas fav na portalu. Po kojoj osnovi on prica u ime Srba iz CGe, i pominje je toliko…jel neko zna jel on rod onome Dr. ludom Stamatu, posto sam prvo mislio da je to licno- preselio se u Srbiju..?

  Mislim slazem se skroz s time sto prica, ali sam samo htjeo da razjasnim ako iko zna.

  Ponosam sam da u Srbiji svako mzoe da bude Predsednik dokle u Crnoj cak ni Srbin tmao rodjen ne moze biti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here