Насловна Издвојено Стаматовић: „Сијамски близанци“ у прљавим пословима

Стаматовић: „Сијамски близанци“ у прљавим пословима

6
ПОДИЈЕЛИ

„Колико је очигледна „сијамска веза“ премијера Србије Александра Вучића и тродеценијског самозванца на трону Црне Горе Милa Ђукановића, противних интересима српског народа у Србији и ЦГ, показује и отворена Ђукановићева захвалност Вучићу што је спасио његову власт и спречио сценарио тзв. државног удара који су, тобоже, планирали српски држављани под патронатом Русије“, изјавио је Милан Стаматовић, кандидат за председника Србије.

„Овим чином дефинитивно је потврђена Вучићева подршка недемократској власти у ЦГ, у којој је српски народ најугроженија мањина у Европи и, упркос томе што трећину становништва чине Срби, а више од половине грађана ЦГ се изјашњава да говори српским језиком, црногорски режим се није удостојио да им пружи основна људска права, а камоли да их укључи у рад тамошње државне управе“, истиче Стаматовић и подсећа да је премијер Србије директни кривац за то јер је, у постизборно време, када је договарано формирање нове антисрпске владе, у два наврата одбио да прими представнике српског народа и опозиције из ЦГ.

Најава посете Ђукановићевог пиона на месту премијера ЦГ Душка Марковића Србији још једна је потврда велеиздајничке политике Александра Вучића који, ради улагивања Европској унији и НАТО-у, жели да успостави добре односе са тим истим Марковићем који је главни гласноговорник насилног укључења ЦГ у НАТО, без организовања референдума, и чији је једини интерес да искључи српску мањину из власти и да припоји црногорску државу злочиначкој војној алијанси – закључује Милан Стаматовић.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Istog su karaktera i morala. Red lazi, red prevare, opsjednutost, sumanutost…Prema jacem potcinjenost, a slabijeg bi gazili do iznemoglosti. Nistavila.

 2. 0
  0

  Bogomi , papir sve trpi , no činjenice vele da se Vojvodino auto vozilo kad su ovi rus te ga traže i izvjesni Nikic dodili kog izvjesnog Slavka N , da mu nude da 16.X organizuje krvoproliće u Cg !
  Dakle , klupko se odmotalo do Mandine limuzine , a kud će dalje viđećemo ???
  Što veli gore kolega anonimni : „niko ne zna i neće da izda ka pravoslavci“ , Boga pitaj koga ce tu ko i kako prozvati !
  Vele , moraće proširiti Spuž !

 3. 0
  0

  Milo od SNS treba da napravi DPS, Vucic da bude Milo i polako puzajuci da prizna Kosmet, udje u EU i na kraju u NATO.
  Dok je Nikolicu namjenjena uloga MoMira Bulatovica.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here