Насловна Политика Стаматовић: Михајловићева, у Вучићевом одсуству, покушала државни удар

Стаматовић: Михајловићева, у Вучићевом одсуству, покушала државни удар

1
ПОДИЈЕЛИ

Скандалозно је да потпредседница Владе и министарка грађевинарства за себе узурпира право да тумачи спољну политику Србије и, упркос томе што ни председник Републике ни премијерка нису „вишом силом“ спречени да обављају своје дужности, у присуству руског амбасадора, тврди да Србија јесте војно, али није политичка неутрална и лаже да се „Србија определила за Европску унију“, заборављујући да напомене да српски народ нико није питао да ли уопште жели у ЕУ ако је услов за то да се одрекнемо Косова и Метохије и уведемо санкције Русији, јер Србија нису Вучићи, Брнабићеве и Михајловићке, па да се користи име државе сваки пут када одговара напредњачкој власти да за своје поступке и одлуке тражи алиби, говорећи како то грађани траже и желе – изјавио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС), поводом данашњег антиуставног чина Зоране Михајловић који се не може назвати никако другачије него „покушај државног удара“.

 • Председник је у Вашингтону, где прима налоге у погледу односа Србије према НАТО-у, у погледу даљег одрицања Косова и Метохије и удаљавања од братске Русије, све у склопу „убрзавања евроатлантских интеграција“, а министри се не баве својим ресорима, док су српски радници и пољопривредници на рубу егзистенције – каже Стаматовић и подсећа да је Вучића и његову марионетску Владу баш брига што нам је остало још само 45 дана до почетка примене Споразума о стабилизацији и придруживању (ССП).

Тада ће, каже он, српска земља почети да прелази у руке странцима, што се штрајкови као плима шире управо у предузећима које је држава највише помагала тзв. субвенцијама за стране инвестиције, што Брнабићева радна група предлаже срамотно повећање откупне цене малине од само 10 до 20 динара по килограму и што Недимовић већ седам месеци најављује измену Закона о пољопривредном земљишту којим ће се, наводно, ограничити продаја земљишта и националних природних ресурса страним држављанима.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  …“Све што је изгинуло, за вас би устало, у било ком рату да је угашено, за вас би засијало! Топови да крену грмети, са неба бисте имали већу помоћ него са земље! Из земље бисмо ницали као божури, да само имамо за кога!…“

  http://iskra.co/kolumne/pismo-predaka/

  Гацко 2011 – Књижевно вече – Рајко Петров Ного – 7/10
  https://www.youtube.com/watch?v=RkbI9Fz2vAM&t=20s

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here