Насловна Политика Стаматовић: Дипломатски имунитет руским хуманитарцима јер је Русија положила себе на олтар...

Стаматовић: Дипломатски имунитет руским хуманитарцима јер је Русија положила себе на олтар спаса Србије!

1
ПОДИЈЕЛИ

Уместо што, супротно већинској вољи грађана, упорно флертује са НАТО и ЕУ који траже потпуно затварање Српско-руског хуманитарног центра у Нишу, а НАТО, паралелно, покушава да власништво над војним касарнама на територији Републике Српске, на силу укњижи на своје штићенике у БиХ, Србија већ до, 20. октобра, датума када је руска Црвена армија ослободила Београд од немачке окупације, мора да додели пун дипломатски имунитет руским хуманитарцима, затражио је предсједник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, управо на дан када је, прије 103 године, баш због подршке цара Николаја Другог Романова нападнутој Србији, Њемачка објавила рат царској Русији.

Стаматовић подсјећа да Русија није имала никаквог другог мотива да, иначе опхрвана унутрашњим проблемима и сама неспремна за ратовање, уђе у Први свјетски рат, осим да, на молбу принца Александра Карађорђевића, као њена заштитница, помогне Србији, што је и учинила, „наређујући општу мобилизацију руске војске само три дана након што је нашу отаџбину напала Аустроугарска!“

„Бољшевици су тај рат искористили да изврше насилну промену друштвеног система, а Романови, од најмањег детета до самог цара, завршили су, под комунистичким куршумима, као свети мученици.

С обзиром да су бољшевици убрзо потписали сепаратни мир са Немачком, може се рећи да су свети Романови и сама царска Русија положили себе на олтар спаса Србије и српског народа.

Зато никаква неприродна љубав за једно лето садашњег председника Србије према Ангели Меркел и Себастијану Курцу, а камоли некакво ‘удовољавање захтевима’ Беле куће и Пентагона који захтевају да окренемо леђа Русији, јер, да се не враћамо само на 1999. не заборавимо да су САД ушле у Први светски рат тек 6. априла 1917. године – не може и не сме да засени нашу вечну љубав и захвалност братском руском народу, поручио је Милан Стаматовић, подсјећајући двојац Вучић-Дачић да ће свако одуговлачење са давањем имунитета руским хуманитарцима значити само једно: да је српски режим истовремено слагао и Владимира Владимировича Путина, али и српски народ и бираче којима је обећано да ће ово питање бити ријешено до краја мандата, увелико бивше, Вучићеве владе!

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Vucic je nedefinisan kao politicar . Htio bi u zlocinacki NATO a da mu RUSIJA to odobri . Narodski receno …………………………….“. E ne moze moj drugi Djukanovicu . RUSIJA se dokazala mnogo puta u odbranu SRBSKIH interasa . Prelomi moj MASANE .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here