Насловна Мозаик Шта навијачи Звезде спремају за меч против Галате?

Шта навијачи Звезде спремају за меч против Галате?

0
ПОДИЈЕЛИ

„Нема приче много и филозофије! Ми да вратимо дуг нашем брату тешко можемо… али можемо да оставимо такав траг да он постане бесмртан. То је најмање што можемо да урадимо у овом тренутку иако конфузија још траје“ – стоји у једном тексту који се нашао на званичном сајту навијача црвено-белих

делије баскет

Долазак кошаркаша Галатасараја у Београд све је ближи те организатори имају све мање времена да „увежбају“ протокол. Убиство Звездиног навијача у Истанбулу 21. новембра и даље је тема о којој се прича па је јасно да се сада акценат највише ставља на безбедност турске делегације.

Екипа Ергина Атамана, тренера Галате и човека који је навијаче црвено-белих назвао терористима, чартером у наш главни град стиже чартером у петак између 11 и 12 сати. Више од 2.500 полицајаца бринуће о њиховој безбедности. Међутим, радује најава навијача Црвене звезде да неће вређати противника већ ће, како најављују, навијати „гласније него икада“. Све карте су распродате, увелико се штампају и продају мајице са ликом Марка Ивковића, јер је идеја Делија да сви у дворани имају тај комад одеће на себи.

sp-jagoda_620x0

„Нема приче много и филозофије! Ми да вратимо дуг нашем брату тешко можемо… али можемо да оставимо такав траг да он постане бесмртан. То је најмање што можемо да урадимо у овом тренутку иако конфузија још траје и да се појавимо сви у мајицама са ликом нашег брата. Ова утакмица ће сигурно бити другачија од осталих и једноставно, ако већ долазимо на њу… нека свако зна зашто долази! Нека се пева као никада до сад, нека се скандира фанатично, из срца, као прави навијачи. Такав је био и наш брат Марко! Нису битни играчи противничког тима, они никоме нису интересантни, али треба да се нађе начин да се искаже оно што држимо у себи. И зато, нека се све то преточи у најјаче навијање до сада, нека се то преточи у коп од целе хале који ће знати зашто је ту, нека се свако појави у мајици са ликом нашег брата. Само тако ћемо, можда, успети да искажемо барем део емоција које све нас пролазе у сваком тренутку ових 40 и нешто дана“ – пише у једном од текстова који су се појавили на званичном интернет сајту Звездиних навијача.

Подсетимо, меч 3. кола Е групе ТОП 16 фазе Евролиге игра се у „Комбанк арени“ у петак од 21 сат.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here