Насловна Друштво Херцег фест: Шта нас чека на умјетничком репертоару

Херцег фест: Шта нас чека на умјетничком репертоару

0
ПОДИЈЕЛИ

Први програм који најављујемо је изложба дјечјих радова насталих у ликовној радионици – студију Људмиле Головко који се већ трећи пут представљају публици у нашем фоајеу, а посебно радују нас запослене у ЈУК Херцег фест.“Бајковито царство боја“, назив је изложбе, а радови су прави ватромет идеја, слободе и да – боја, увјерићете се ако посјетите Дворану“ Парк“ у наредном периоду. Изложба се отвара вечерас! 20. Јануара у 18 часова, каже Милина Ковачевић.

pozoriste

Од сутра почињу пројекције филма за дјецу „Спасавање Дједа Мраза“ и „Горчило“ ( Јеси ли то дошо да ме видиш ). Улазнице ће коштати 2,5 €, а благајна ће радити сваког дана од сриједе 21. јануара, пријеподне 9 – 12 и послијеподне 15 – 20 часова.

Још један филм црногорске продукције при крају мјесеца је „Дјечаци из Улице Маркса и Енгелса“, Николе Вучковића.увремену освојио награде на још неким фестивалима.

У позоришном програм најављујемо представу „Комад“, по тексту Стефана Бошковић у којој играју Жана Гардашевић, Јелена Ненезић И Ивона Човић…
Представа ће бити одигрна 30. Јануара. Доста позоришних збивања очекује нас на 46. Празнику Мимозе, а још један сценски програм под називом „Стојте галије царске“, биће приређен у термину Светосавске академије и као обиљежавање стогодишњице од Првог свјетског рата. У овом програму који ће бити одржан 27. Јануара у 19 часова, учествоваће као и прошле године, прваци Народног позоришта Београд и плесни ансамбли, што ће уз пројекције документарног материјала бити уобличено у умјетнички спектакл.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here