Насловна Издвојено Српско Министарство правде: Нисмо добили потјерницу за Ристићем

Српско Министарство правде: Нисмо добили потјерницу за Ристићем

2
ПОДИЈЕЛИ

Српско министарство правде одбацило је тврдње црногорских колега да је Србији уручена потјерница за оптуженима у афери „државни удар“ у Црној Гори.

У Министарству правде јуче су за Политику изјавили да нису добили потврду информације о црногорским потјерницама за српским држављанима, као ни одговор на питање да ли полиција трага за осумњиченима.

„Није нам објашњено због чега, уколико потјерница постоји, до сада није ухапшен Немања Ристић, који се пре неколико дана фотографисао у Београду поред Сергеја Лаврова„, наводи се у појашњењу Министарства правде.

Они су додали да систем функционише тако да, када нека држава распише црвену Интерполову потјерницу, та се информација аутоматски преноси до граница.

„Међутим, да би сваки полицајац знао о чему је реч, подаци о потерницама се прослеђују и нациналној бази података“, наглашено је у Министарству правде Србије, уз појашњење да, уколико наведени захтјев добију, на њега ће, сходно прописаним законима, одговорити ако за то буде било основа.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  nije mi jasno sta hoce ova djeca ovdje i ovaj kriminalac,ima li ikoga u toj Srbij zaboga?
  Sve me ovo podsjeca na devedesete kada se Arkan bio jednom prilikom umijesao na neku crkvenu proslavu u blizini Patrijarha,pa ga je neko valjda skloni i nije se vise primicao!

 2. 0
  0

  Srpski ministar pravde je još jedan u nizu kretena koji ne znaju da je tu da zaštiti svog građanina a ne da ga izručuje kome se prohtije.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here