Насловна Друштво Српски зид плача премјештен пред амбасаду Француске у Београду

Српски зид плача премјештен пред амбасаду Француске у Београду

1
ПОДИЈЕЛИ

Зид плача, плакати на којима су фотографије отетих и убијених цивила, војника и полицајаца на Косову и Метохији, од данас више није испред Скупштине Србије, пошто је премјештен испред амбасаде Француске у Београду, преноси „Танјуг“.

Како је „Танјугу“ објаснио предсједник Удружења киднапованих и убијених цивила, војника и полицајаца на Косову и Метохији Симо Спасић, то је учињено јер су француске власти пустиле бившег команданта ОВК Рамуша Харадинаја да одлуку о изручењу чека на слободи.

nestali-srbi-kosovo

Бившег комаданта ОВК српко тужилаштво терети за кривична дјела тероризам, удруживање ради непријатељске активности и убијања цивила.

Подсјетимо, Њемачка обавјештајна служба још 2005. године саставила је извјештај о криминалним активностима на Косову и Метохији, а који је процурио на сајту Викиликса. Из Удружења породица киднапованих са Косова и Метохије изјавили су на дан када је ухашен Харадинај да очекују да ће коначно стићи правда и да ће се сазнати истина, али су, с обзиром на ранија искуства, изразили бојазан да би он могао бити пуштен на слободу јер како су навели „знају колико је албански лоби јак.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Srpski je Zid plača svudijen đe su Srbi!
  Kad ne plačemo, onda žalimo.
  Kad ne žalimo, onda patimo.
  Kad ne patimo, onda sjećamo.
  Kad ne sjećamo, onda zaboravljamo.
  Kad ponovo prisjetimo, onda živimo.
  Pa onda pjevamo kako smo jednom plakali, žalili, sećali, zaboravljali …
  Nije nama teško. Srbi smo mi!
  Smrti nama nema.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here