Насловна Насловна Српски студенти од будванских „газди“ умјесто плате добили батине

Српски студенти од будванских „газди“ умјесто плате добили батине

7
ПОДИЈЕЛИ

Жабљачанин Милорад Д. (43) уместо да радници С. М. исплати зараду, псовао је и тукао њеног момка, Крагујевчанина Данила Дашића (23), и избјегао сваку одговорност! Данило и С. М, студенти Правног факултета у Крагујевцу, у Будву су дошли да зараде за школарину.

„Стигли смо 11. јуна, два дана касније сам нашла посао код Милорада Д. Продавала сам парфеме на тезги на шеталишту у Будви. Он је одмах почео да ми се непристојно набацује и брзо је промијенио договор који смо имали“, објашњава С. М.

Зато је већ 16. јуна одлучила да напусти посао. То је и рекла газди и тражила му је да је исплати за дане која је радила, али он је то одбио.

„Плакала сам, рекла сам Данилу шта се догодило. Он је видио Милорада у кафићу и рекао му да ме исплати. Милорад Д. је почео да псује и да понавља: „Знаш ли ти ко сам ја?“. Гађао је Данила пикавцем. Милорад Д. ме је ударио по лицу, након чега га је Данило ударио“, објашњава студенткиња.

У тучи је тежи крај извукао Жабљачанин. Крагујевчанка је позвала полицију, али су они привели њеног дечка.

„Пребачен је у Спуж и одређен му је притвор. Против њега је поднијета пријава за наношење тешких тјелесних повреда“, прича резигнирано студенткиња.

С. М. је дала исказ которском тужилаштву.

„Ангажовали смо адвоката како бисмо тужили Милорада Д, јер изгледа да неће бити гоњен по службеној дужности. Нећу из Будве док је Данило у притвору“, каже Крагујевчанка.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  BUDVANSKI GAZDA, po novom Rečniku: Do podne mrzi Srbe, od podne cio svijet. Ušteka i ono malo vremena kad pošten svijet spava, pa oplete po studentariji i sličnoj sirotinji.

  • 0
   0

   А ђе ли је сад онај куварски шегрт што је „пржио“ Х.Нови да нешто „подгрије“ и о Svetozarevu n/m? Али не, није његов „ресор“ – не мари он и слични кад су у питању српска ђеца, старци , жене…важно је да се одбране дезертери. „Дезертери свих земаља – уједините се!“

 2. 0
  0

  Budve odavno nema nap-edujemo MNE ima Svetozarevo na moru. tamo neću da ljetujem ili te pokradu . ili naplate da nemaš ni za povratak do PG da kupiš kartu

 3. 0
  0

  Odavno se za to zna da se dešava za vrijeme sezone po primorju.Neki koji su isto tako mjesto plata davali batine sezoncima sad sjede u Skupštini Crne gore.

 4. 0
  0

  i jedni i drugi su srbi. desava li se ikad da crnogorac napadne crnogorca? ne treba sve bazirati na „nacionalnoj“ osnovi. crnogorci svakako nisu nacija.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here