Насловна Друштво Српски Анонимуси са КиМ: Харадинај није херој него терориста и кукавица, ускоро...

Српски Анонимуси са КиМ: Харадинај није херој него терориста и кукавица, ускоро ће све убице бити у затвору (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Српски хакери са Косова и Метохије најавили су хакерске нападе на лажне институције сепаратистичке владе тзв. Косова и нагласили да је Косово и Метохија било и биће Србија, преноси портал Катехон.

„Ми смо српски Анонимуси са Косова и Метохије. Ово је порука за Албанце и њихову лажну и самопрокламовану државу на нашој Светој земљи,“ казао је њихов представник у кратком видео снимку.

„Чекали смо дуго да покренемо нашу акцију и сада је вријеме за то. Као што сте запријетили нашим француским савезницима и њиховим амбасадама, ми сада коначно морамо да одговоримо, како бисмо заштитили наше традиционалне пријатеље, француске институције и њен ред и закон,“ обратио се Анонимус албанским хакерима.

У видео снимку српских хакера наводи се да ће као и Харадинај сви који су чинили злочине ускоро бити у затвору:

„Рамуш Харадинај је није херој него терориста и кукавица кога је, прије 17 година, у тучи песницама пребио руски војник на Косову и Метохији, у селу Мушутиште, у истом селу у којем су албански терористи уништили и екплозивом разнијели српску цркву јула 1999. године.

Злочини Харадинаја над српским цивилима у Лођи су само су мали дио стравичних злочина које је починио овај убица. Он мора бити изручен српским инстутуцијама због његових злочина и тероризма. Није он једини које ће бити ухваћен, треба сачекати и ускоро ће све убице и издајници бити у затвору,“ наводи српски Анонимус.

Он је најавио да ће његова група почети ускоро да хакује лажне институције на Косову и Метохији, а као упозорење већ је хакован профил Албанске амбасаде у Приштини.

„Косово и Метохија је било и увијек ће бити Србија. Живјела Србија!,“ поручио је Анонимус.

Хакерска група РАС: Нико више неће понижавати српске жртве

Хакерска група РАС обратила се само фотографијом на којој поручују да ће је разумјети они који треба да разумију. Они су поручили да српске жртве нико неће понижавати те најавили сајбер нападе на институције Еулекса и Унмика.

Untitled1

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here