Насловна Политика Српска вертикала: Ако не успемо, деца ће нам судити за издају земље

Српска вертикала: Ако не успемо, деца ће нам судити за издају земље

1
ПОДИЈЕЛИ

Изјава Соње Бисерко, познате боркиње за људска права и прихватачице реалности дате аутономашком порталу, нити чуди, нити заслужује неку посебну реакцију. Свима је познато да у њеном анти-српском говору сећање на жртве усташких покоља представља „ратнохушкачки језик“, а позивање на гађање српских цивила од стране НАТО-а – антиратно залагање, саопштили су данас из Женског фронта Српске вертикале.

„Женски фронт Српске вертикале пита се коме служе напади на Декларацију о опстанку нације, ове про(е)зрене стране плаћенице? Да ли можда актуелној власти која Декларацију хоће да искористи као смоквин лист за издају Космета и за билдовање (квази) патриотских мишића?,“ нагласили су у саопштењу и истакли:

„Србија је земља Милунки Савић и Чучук Стана, а не НВО јуришница и ‘забринутих’ мајки које префарбавају оно што пише у срцу сваког Србина.

Ако ми не успемо, наша деца ће вам судити за издају земље.“

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Tekst u redu.Ali ko su vertikalni pa jos zenski front?Kao AFZ.Sve neke patriJote u Srbiji usitnjeni kao pesak.Vertikalni,zavetni,pravedni,zdravi,pokretni…A kad dodju izbori 1% svi.Jedino se slazem sa tekstom.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here