Насловна Политика Српска лига: Купујмо српско, од Србина – за богат народ и снажну...

Српска лига: Купујмо српско, од Србина – за богат народ и снажну државу!

5
ПОДИЈЕЛИ

Као одговор на чињеницу да је председница Хрватске „свечано отворила“ нацистичку и расистичку кампању мржње према Србима и директан позив на бојкот српских производа који се продају на хрватском тржишту, Српска лига (СЛ) покреће кампању „Купујмо српско, од Србина – за богат народ и снажну државу!“ с циљем заштите домаће производње у Србији“, најавио је председник СЛ.

Александар Ђурђев и нагласио да не можемо више, на уштрб сопствене штете, дозвољавати Хрватској да нас, имајући у виду бројној хрватских компанија и производа на нашем тржишту, на овакав начин понижава.

СЛ  позива све Србе и све остале грађане Србије да се придруже кампањи и да купују и користе домаће приозводе уместо увозних чиме ће допринети развоју наше привреде. „Циљ кампање је да што више грађана подстакнемо да купују робу широке потрошње која је произведена у Србији, од домаћих сировина и у нашим фабрикама, чији су власници српски држављани, а не странци“, истиче Александар Ђурђев.

„Важно је упозорити све купце у Србији, да више не подржавају компаније које се финансирају задуживањем код страних банака и да све непроизводне артикле, путовања и луксуз не плаћају кредитима, кредитним картицама и минусом на текућем рачуну“, закључује лидер Српске лиге, питајући се шта је шта је следеће што може да падне на памет држави наследници геноцидне „НДХ“ – данас, „еуропској Хрватској“: можда закон о забрани мешовитих бракова или стварање посебних резервата, бантустана за Србе, као некоћ у Јужноафричкој Републици и Родезији за црнце или у Америци за индијанске староседеоце?

ПОДИЈЕЛИ

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Наравно да треба само српско куповати. Људи не улазите у ИДЕА-у, то је хрватска компанија.

 2. 0
  0

  daj Boze da proradi mozak kod srba, mada sumljam. srpske dusmane ce zaboljeti po dzepu kad vide da srbi nisu vise izgubljena rulja bez svijesti. ja uvijek kupujem srpsko, pa i ako je losije, mada uglavnom su kvalitetniji proizvodi. kurvatske pogotovo nikad.

 3. 0
  0

  Придружујем се иницијативи, уствари увек сам куповао српско… поготово домаће производе.

 4. 0
  0

  Nikad nisam ni kupovao nista drugo nego Srpske proizvode. Na svakom proizvodu prvo pogledam gde je proizveden pa tek onda cenu. Made in Montenegro i Croatia obilazim u sirokom luku.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here