Насловна Политика Срђан Милић у посјети родној кући Петра II Петровића Његоша

Срђан Милић у посјети родној кући Петра II Петровића Његоша

2
ПОДИЈЕЛИ

njegos_rodna_kuca

Јутрос је предсједник СНП ЦГ, Срђан Милић, заједно са кандидатима за одборнике за Скупштину Пријестонице Цетиње и носиоцем изборне листе СНП, Слободаном Чавором, поводом 200 година од рођења Петра II Петровића Његоша, посјетио његову родну кућу на Његушима.

,,Прије тачно 200 година,13.новембра 1813.године, овдје испод Ловћена рођен је човјек-геније! Рођен је Петар II Петровић Његош, пјесник, владика и владар Црне Горе. Својим грандиозним дјелом наставио је мисију славних предходника, прије свега свог стрица Светог Петра Цетињског, стварајући црногорску државу, која ће касније, за вријеме Краља Николе доживјети и своје међународно признање“, истакао је предсједник Милић на Његушима.

Предсједник Милић је нагласио да је у изборном програму СНП јасно назначено, да ће се у наредном периоду, чувајући успомену на Његоша и Династију Петровић, као и због чињенице да се без СНП неће моћи формирати власт у Пријестоници, између осталог, коначно приступити санацији куће Светог Петра Цетињског на Каручу и зимовника “Љесковац” Краља Николе на Ријеци Црнојевића, који је Предсједник СНП заједно са сарадницима, на дан Његошевог рођења такође посјетио.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Dje je onaj bolesnik sa Vijesti Karlo sto operise pod nickom Causan Cavor , Caus Danilovic I LOPUSINA Danilovic..

    da evo konacno izidje na teren tamo i stane ispred casnog covjeka Slobodana iz casne kuce Cavora, da mu rekne sve te bljuzgotine pravo medj- ochi..?!

    Lesno li mu je pljuvat daljinski..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here