Насловна Мозаик Србија против Русије у Монте Карлу: Знају нас – знамо их!

Србија против Русије у Монте Карлу: Знају нас – знамо их!

0
ПОДИЈЕЛИ

Познајемо се веома добро и за дивно чудо, нико ми од њих није ових дана послао ниједну поруку. Срешћемо се на терену, па да видимо ко је бољи – каже кроз осмех Зоран Тошић.

Неко на ЕП, неко на излет у Монте Карло. То је тренутно истина руског и српског репрезентативног фудбала. Две селекције ће у недељу у 18.00 (РТС 1) часова у престоници Кнежевине Монако да се састану у пријатељској утакмици.

Ако ико у саставу Србије добро познаје Русе, онда су то Зоран Тошић и селектор Славољуб Муслин. Тошићев тренер из московског ЦСКА Леонид Слутски је уједно и селектор њуховог националног тима, а голман Акинфејев, Алексеј и Василиј Березутски, Игнашевич, Шчеников, Гловин и Широков деле са њим исту свлачионицу у Москви.

  • Познајемо се веома добро и за дивно чудо, нико ми од њих није ових дана послао ниједну поруку. Срешћемо се на терену, па да видимо ко је бољи – каже кроз осмех Тошић. – Шалу на срану, очекујем да ће ово бити изузетно тежак меч и за нас и за њих. Руси желе да се на генералној проби за ЕП покажу у најбољем издању, а ми имамо прилику да после победа у Естонији и против Кипра и Израела само потврдимо да се враћамо на прави пут.

СРБИЈА: Стојковић – Ивановић, Милуновић, Максимовић – Рукавина, Младеновић, Миливојевић, Тошић – Тадић, Костић, Митровић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here