Насловна Политика Михајловић: Србија не одустаје од Трепче

Михајловић: Србија не одустаје од Трепче

0
ПОДИЈЕЛИ

Србија неће одустати од „Трепче“ и сматра да разговоре о имовини треба почети што прије, рекла је данас потпредјседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, која је истакла да је Србија и до сада показала да је фактор стабилности.

zorana mihajlovic

 „Србија свакако неће одустати од Трепче и српска Влада је показала својом политиком нарочито у претходних годину дана да смо ми заиста фактор стабилности у цијелом региону и у смислу тога да поштујемо наше договоре“, рекла је Михајловић Тањугу током обиласка радова на изградњи Коридора 10 у Димитровграду.

 Михајловић је истакла да Србија поштује све што се договара у Бриселу. „Заиста очекујемо да се то поштује и на свакој другој страни. Пред нама јесу разговори и ми и даље сматрамо да разговори о имовини треба да се десе што прије“, навела је Михајловић.

Како је рекла, Србија је то тражила и раније баш зато да би један пут направили јасну слику шта све постоји на Космету и Метохији у шта је Србија улагала, као и шта ће се након тих разговора десити са том имовином.

 „А ми од Трепче одустати нећемо“, поручила је Михајловић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here