Насловна Мозаик Спонзори остају уз Шарапову

Спонзори остају уз Шарапову

0
ПОДИЈЕЛИ

Иако је пракса да се велики спонзори експресно одрекну заштитних лица која упадну у разне скандале, то није случај са Маријом Шараповом.

Руска тенисерка је добила двогодишњу суспензију због допинга, а иако је „Најк“ на кратко „замрзао“ њихов уговор, сада јој је послао писмо подршке.

„Установљено је да Марија није намерно прекршила правила. Она је увек била искрена, извинила се због грешке и жали се на дужину казне. Узимајући у обзир одлуке ИТФ и чињеница, надамо се да ће се брзо вратити на терен као наш партнер“, саопштила је компанија.

И компанија „Хед“ чије рекете носе бројни врхунски тенисери је стала из Марије Шарапове, уз поруку да је она „прави узор и жена од интегритета“.

Чини се да је ИТФ одлуке донео на основу погрешног поступка WАДА-е. Узимајући то у обзир, ми верујемо да је у питању погрешна одлука. Хед ће наставити да подржава госпођицу Шарапову“, саопштила је компанија.

Марија Шарапова најавила је жалбу Суду за спортску арбитражу у Лозани надвогодишњу суспензију због допинга коју јој је изрекла Међународна тениска федерација.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here