Насловна Мозаик Шпановићева послије прве серије у финалу

Шпановићева послије прве серије у финалу

0
ПОДИЈЕЛИ

Српска атлетичарка Ивана Шпановић пласирала се у финале Европског дворанског првенства у Прагу у скоку у даљ, већ послије прве серије.
Норма за финале је 6.65 метара, а српска атлетичарка остварила је резултат од 6.76 метара. Финале је на програму у суботу у 16.45 часова.iVANA-sPANOVIC2_orig

У финале се нису пласирале Тамара Салашки и Амела Терзић, док је Милош Раовић због повреде задње ложе одустао на самом почетку трке.

Тамара Салашки није успјела да се пласира у полуфинале Европског довранског првенства у Прагу на 400 метара. Она је заузела претпоследње у својој квалификационој групи са временом 54.39 секунде, док је њен најбољи резултат ове године 54.03.

Амела Терзић је била последња на 3.000 метара, али је остварила своје најбоље вријеме ове сезоне – 9:17.73 минута. Милош Раовић није завршио своју трку на 400 метара због повреде задње ложе на самом почетку.

Асмир Колашинац је у четвртак изборио пласман у финале које се одржава од 17.25 часова када ће бранити злато освојено прије двије године у Гетеборгу..

Свој наступ Горан Нава ће имати у суботу у 11.05 у трци на 1.500 метара.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here