Насловна Друштво Сорошеве дјевојчице и дјечаци протестовали и у Београду (ВИДЕО)

Сорошеве дјевојчице и дјечаци протестовали и у Београду (ВИДЕО)

8
ПОДИЈЕЛИ

Након што је Џорџ Сорош, финансијер кампање Хилари Клинтон, потплатио сличне протесте у Сједињеним Америчким Државама, што је јуче кулминирало, током инаугурације Доналда Трампа, сукобом између потплаћених хулигана и полиције, Сорошеве дјевојчице и дјечаци протестовали су данас и у Београду.

„Трамп је повод, а не узрок окупљања, а узрок је то што јача десница и фашизам широм света,“ казала је представница Женског аутономног центра Сања Павловић.

Активисткиње феминистичких и ултралибералног покрета, како преноси „Србин инфо“ организовале су марш, у поворци која је бројала око 100 људи. Како наводи овај медиј, активисткиње су на челу колоне носиле  велики транспарент „Женски марш против фашизма“, док су на зачељу били добошари који су пјевали партизанске песме. Неки од учесника марша носили су заставе дугиних боја које симболизују припадност ЛГБТ популацији, а колону прате јаке полицијске снаге.

Окупљени носе и транспаренте „Женско тело припада мени“, „Наша тела, наши умови“, „Наша слобода“, „Женска солидарност са активистима у САД“

Павловић је казала да има разлога за тај протест и у Србији гдје, по њеној оцјени јачају десничарске снаге, а фашизам се све више промовише, што доводи до угрожавања права жена.

Подсјетимо, амерички предсједник Доналд Трамп изјавио је јуче током инаугурације да његов долазак на мјесто првог човјека Америке не значи преузимање власти једне администрације од друге, већ враћање власти америчком народу. Он је у свом говору нагласио да ће приоритет бити САД и њен опоравак који ће Америку, како је обећао у предизборној кампањи, учинити опет великом. Очигледно је да су грађани САД, који су свој глас дали Трампу Америку замислили другачије од онога како је замишљају банкари, нарочито након бројних финансијских криза, које су осјетили управо радници. У Канади је, посебно у задњим данима Барака Обаме забиљежен огроман број пријава за азил од стране америчких војника који одбијају да иду у ратове на Блиском истоку, а Канада им је обећала заштиту. Сви они се надају да ће са доласком Трампа ствари кренути на боље.

Сорошеви плаћеници, ни данас нису имали конкретно ништа да замјере Трампу, а преко 90 % грађана Србије је, заједно са Црном Гором и Републиком Српском давало подршку Трампу. Нико од грађана српских држава није хтио наставак клинтоновске политике на овим просторима, којима је управо она донијела тако много страдања и несреће.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  prodana fukara,podanici Klintonove lakrdijaške imperijalističke bande ludaka…
  Samo pogledajte na šta liče …Klintonovi,Olbrajt,Bler,Soroš..Njima se dijagnoza vidi i na fotografijama sa koledža…klasična shizofrenia.A simptomi su otkriveni kasnije: manijačke ideje i emocionalna tupost.Jednostavno,niko nema primjedbi na ovaj nalaz…kolege samo mogu razraditi dijagnozu.
  Ali vidite sada drugu psihijatrijsku opservaciju.
  Vidite kako se duklješki upravitelji ,ogrezli u lažima i prevarama,za jedan dan “ prestrojiše“,pa evo „s dubokim uvažavanjem“ pozdravljaju D.Trampa.
  A upiralo iz petnih žila i prama od duklješke sirotinje plaćalo kampanju ludoj babi Klintonovoj
  .Sjetite se Crnogorci,to je koliko juče bilo,jadni ne bili.
  E ,to je klasična klinička slika podaničkog mentaliteta,ljudi kojima je poltronizam ušao u genetski kod ( zabilježeno i kod nekih vrsta pasa i majmuna).Kad takvi vladaju MNEgrijom,kukala majka normalnome narodu,kakvog je ipak većina.
  Gledajte malo,braćo iz Crne Gore,ne pamtite sve samo jedan dan.Ne dajte da vas magarče glupi i bezobrazni neofeudalci..Saberite se,Bog vam pomogao.
  Pozdrav iz Bazela.
  vaš doktor

 2. 0
  0

  Pokondirene Tikve gradjanerskog Beeeeeograda, one su ka i ovi Montenegrini, otkinuti od svog utemenjenja u istoriji, tradiciji, vjeri.
  Istranog mozga ali punog dzepa,
  Mrzitelji svojih predaka i svoje tradicije, ZAROBILI SEBE U TUDJINA

 3. 0
  0

  Kad ovako opskurni likovi poput Masje podržavaju demonstracije Soroševih plaćenika, to dovoljno govori koliko je Beograd postao „Sodoma i Gomora“, jedna najodvratnija smrdljiva antisrpska „močvara“!

 4. 0
  0

  Више се ове гамади сорошевске скупи да протестују против Трампа, него што има људи на митинзима подршке Србима на Косову и Метохији. Толико о Београду.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here