Насловна Политика СНП: Заједничка опозициона листа оптимални модел наступа на изборима у Никшићу

СНП: Заједничка опозициона листа оптимални модел наступа на изборима у Никшићу

1
ПОДИЈЕЛИ

Заједничка опозициона листа је оптимални модел наступа на изборима у Никшићу, саопштила је данас портпаролка СНПСлађана Калуђеровић, и напоменула да интереси грађана морају бити на првом мјесту те да циљ свима треба да буде смјена ДПС-а.

„Захваљујући дугогодишњој владавини ДПС-а, Никшић је доведен на руб егзистенције, у дуговима је до гуше, а локална самоуправа не умије или не жели да рјешава бројне проблеме обичних грађана.

Никшић се некада препознавао по хиљадама радника, а данас, нажалост, по хиљадама незапослених и корисника социјалне помоћи,“ казала је Калуђеровић и напоменула да овај град не заслужује да буде на маргини те да се зато хитно мора зауставити његово даље пропадање и поново вратити стари сјај града под Требјесом.

„СНП сматра да је заједничка опозициона листа, партија које то желе, оптимални модел наступа на предстојећим локалним изборима и пут слања ДПС-а у заслужене опозиционе клупе. Поштујући право свих да аутономно воде своју политику, наглашавамо да интереси грађана Никшића морају бити приоритет, односно циљ свима мора да буде смјена ДПС-а, а не борба за мандат више у опозицији. На овим и на свим изборима, за СНП политички противник је ДПС,“ нагласила је Калуђеровић.

Она је напоменула да Никшић не заслужује да се препознаје по аферама, вишемилионским дуговима, партијском запошљавању и куповини гласова те да се СНП никад није и неће бавити само салонским анализама и тражењем мана свему и свачему, већ нуде конкретна рјешења за животне проблеме свих грађана Никшића.

„Бројни потенцијали са којима располаже Никшић гарант су да се уз одговорну, стручну, савјесну и домаћинску управу брзо могу створити услови за привлачење нових инвестиција, односно за бржи економски и укупан развој, који ће Никшићу вратити достојанствено мјесто које му је увијек припадало у Црној Гори,“ истакла је портпаролка СНП-а Слађана Калуђеровић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Eto su Djukanović i Vasiljević iz DFa sve pozvali,pa ko je patriota i ko je opozicionar, neka izvoli.Ko neće,taj neka se igra “ tasa na vagi “ i takozvane (sero)Pozitivne CG.Gradjani ce znati da procijene ko je za promjene i za spas Niksica,a ko za nastavak ove sprdnje s gradom,u reziji DPSa.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here