Насловна Политика СНП тражи подршку опозиције за формирање власти у Котору

СНП тражи подршку опозиције за формирање власти у Котору

6
ПОДИЈЕЛИ

Главни одбор Социјалистичке народне партије одржао је данас у Подгорици сједницу на којој је расправљано о анализи парламентарних и локалних избора у Будви, Котору, Андријевици и Гусињу, који су одржани 16. октобра.

Главни одбор је афирмисао закључак да полазни принципи Општинског одбора СНП Котор, и то: развлашћивање ДПС-а у Котору, непонављање локалних избора у том граду, обавезно формирање нове власти у Котору и инсистирање на професионализацији и деполитизацији у локалној самоуправи – представљају основу за функционисање нове власти у Општини Котор.

Остататку опозиције седам дана за одговор на понуђено рјешење

У њиховом саопштењу наводи се да је Главни одбор СНП афирмисао предлог о начину формирања нове власти у Котору, који је учињен од стране Општинског одбора СНП Котор и достављен свим опозиционим партијама и удружењима, који имају одборнике у Скупштини општине Котор, и позвао ове политичке субјекте да у року од седам дана доставе свој писани одговор на понуђено рјешење.

ГО СНП је донио Одлуку о отварању унутарпартијског поступка предлагања кандидата за одборнике у Скупштини општине Никшић, као и Одлуку о критеријумима за предлагање и избор кандидата за одборнике, за изборе заказане за 12. март 2017. године, наведено је у саопшењу након сједнице СНП-а.

ПОДИЈЕЛИ

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Главни одбор СНП-а једногласно зкључио да њен општински одбор у Котору ради (наопако) као и до сада. И док су са сједнице ГО изостали они који још нешто вриједе (попут Дамјановића) уредно су се одазвали сви Милићеви (читај ДПС-а) подржаваоци на челу са бизнисменом Василијем Лалаошевић, Милићевим савјетником из тајкунских кругова. Слиједи потпуно гашење СНП-а и повећање броја црногорских милионера.

 2. 0
  0

  To je nekada bila prava i tvrda opoziciona partija,A zahvaljujući kukavičkom i izdajničkom rukovodstvu rasuli su preko sto hiljada pravih rodoljuba.Niko više ne treba da glasa za SNP..Neka prodju kao p.srana Pozitivna…Po nagovoru kriminalaca iz DPSa,koji drže Milića,oni su našli da ucjenjuju i da filozofiraju.Na žalost,svi fragmenti SNPa imaju usadjenu neku sličnu žicu…sve im se čini da su veliki i značajni.Imali su priliku da okupljaju i ukrupnjavaju opoziciju,nijesu mogli,neka ćute i slušaju.Ako neće,eto im DPS,neki nikad nijesu ni prežalili sto su otisli s Momirom a ne s Milom…Pi.

 3. 0
  0

  Stara škola iz Kumrovca saopstenje za javnost idila u SNP. A iza sta se krije zna samo Damjanović vidjecemo u narednom periodu da li su Damjanović i Šćekić igrači Predraga Bulatovića i ko stoji iza trećeg cijepanja Snp-a ? Lopta i vruc krompir ova dva spavaca je trebala da se podmetnu Demosu!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here