Насловна Политика СНП: Секулићев континуитет будалаштина

СНП: Секулићев континуитет будалаштина

1
ПОДИЈЕЛИ

Социјалистичка народна партија је и данашњим гестом подршке протесту, поводом доласка Хашима Тачија у Црну Гору, доказала своје програмско начело, а то је да је човјек на првом мјесту, саопштили су из СНП-а.

SNP

Из те партије реаговали су на изјаву посланика Демокартске партије социјалиста Предрага Секулића који је казао да је данашњи протест осим уобичајене узалудности, још једном разобличио политику и дјеловање Демократског фронта и СНП-а.

У СНП-у истичу да имајући у виду Секулићеве новинарске почетке било би за очекивати да му је идеал и обавеза да говори истину.

Међутим, то је неспојиво са политиком Демократске партије социјалиста којој припада. Подсјећања ради, данашња подршка се односила на све оне људе који су током ратних дешавања на Косову и Метохији са краја 90-тих остали без својих најдражих, домова и земље, баш захваљујући тадашњем вођи ОВК-а Хашиму Тачију и његовој репресији“, наводи се у саопштењу СНП-а.

Даље се додаје да је у том егзодусу расељено је 30.000 Црногораца.

Макар та бројка би морала да забрине иоле озбиљног човјека, а не државу као што је наша. Ти људи, данас, у својој матичној држави немају основна права. Брука и неморал власти коју је немогуће сакрити“, сматарју у СНП-у.

Према њиховим ријечима Секулићева злонамјерна тврдња “опасно манипулишу и злоупотребљавају емоције невољника који су спас пронашли у овој земљи”, говори само о количини бијеса који није у стању да каналише и сведе у разумне оквире, чиме се чини недостојним сваке ваљане критике, уосталом као и његов књижевни опус.

„Континуитет будалаштина човјека чији рани радови одишу српским радикализмом, не треба да зачуди“, закључили су у СНП-у.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Немојте тако о Пелу Секулићу. Па он је бивши амал вашега Милоша Милића што су му некад чобанице пјевале: „Ој најљепши испред брава Милош Савов са Орава“! То му никад нијесам призна, а званичнога такмичења за мистера чобана није било да знам. Вазда је власти више било стало до оваца него до чобана.
    Но да се врнем Пелу. Пеле оваким саопштењима истеже партинску грбу. По ваздан виси на порталима да се о некога окачи да грбу смањи. И вришти ка кад се паре мачке. Иначе он је партински задужен за парење и скоро је написа читав роман о парењу лабудова. Има ли неко да ми га позајми на читање док чувам моје поштоване овце. Вели ми мој комшија Спасоје да му је кум прича да је тај роман бољи за уздизање од „афричке шљиве“. Препоручује га пензионерима умјесто повишице.
    Е мој Пеле из Тачистана гракћеш црно у одбрани вашега политичко-мафијашког парења са гостом криминалцем, терористом и масовним убицом Хашишом. Бојиш ли се имало Бога Пеле кад се већ људи не стидиш?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here