Насловна Политика СНП Никшић: Сви на велики народни протест у суботу!

СНП Никшић: Сви на велики народни протест у суботу!

Пошто су непочинства шефа режима и људи око њега очигледна улица је остала једини пут правде, правдољубивости и слободе народа

1
Са протеста у Подгорици

Општински одбор СНП Никшић позива чланство, симпатизере и грађане Никшића да се придруже великом народном протесту, који ће се одржати у суботу, 16. марта у Подгорици, поручио је потпредсједник ОО СНП Никшић Вујица Лалић.

„Протести грађана у потпуности су оправдани и уперени против криминала у врху ДПС-а и самим тим и у врху власти.

Пошто су непочинства шефа режима и људи око њега очигледна, а спрега са судством је оковала државу и дезавуисала начин да се демократским путем афирмишу вриједности цивилизованог друштва, улица је остала једини пут правде, правдољубивости и слободе народа“, нагласио је Лалић и додао:

„Ово су дани када ће се Црна Гора подијелити али подјеле неће бити на националној, вјерској или другој основи. Постојеће подјеле биће на оне који заговарају правну државу и који хоће бољу будућност за своју дјецу и оне који желе да се задржи постојеће стање гдје би они и њихови шефови профитирали.

СНП је увијек била и живјела са својим народом, тако да ћемо овим протестима заједно са грађанима Црне Горе казати не, доста је било, онима који урушавају Црну Гору по сваком основу“.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here