Насловна Политика СНП на Конгресу Јединствене Русије: Прилика за унапређење билатералне сарадње

СНП на Конгресу Јединствене Русије: Прилика за унапређење билатералне сарадње

0
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједници Социјалистичке народне парије Црне Горе Данијела Павићевић и Веселин Бакић састали су се данас у Москви са предсједником Врховног савјета Јединствене Русије Борисом Гризловом.

Гризлов је, у име владајуће партије Руске Федерације, пожелио добродошлицу делегацији СНП-а на 15. Конгрес Сверуске политичке партије Јединствена Русије, који се данас завршава у Москви.

Конгрес Јединствене Русије посвећен је усвајању предизборног програма ове странке у свијетлу предстојећих парламентарних избора у септембру и утврђивању Листе кандидата за посланике Думе.

Позив да делегација СНП-а учествује у раду 15. Конгреса Јединствене Русије представља наставак добре сарадње и комуникације између двије партије.

Такође, то је и додатни импулс унапређењу партијско-политичког дијалога и развоју квалитетне и традиционалне историјски добре билатералне сарадње између Црне Горе и Руске Федерације.

Посјета Москви за делегацију СНП биће добра прилика за реализацију низа билатералних сусрета и размјене мишљења о актуелном тренутку, како са колегама из Јединствене Русије, тако и са представницима бројних других делегација из региона.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here