Насловна Политика СНП Котор: Предлог зета предсједнице УРА-е нећемо разматрати

СНП Котор: Предлог зета предсједнице УРА-е нећемо разматрати

5
ПОДИЈЕЛИ

Поштованој госпођи свастики Андрије Пуре Поповића, прецизније предсједници которске УРА-е, поручујемо да све што је са својим зетом припремала, планирала, договарала или му можда обећавала – заврши у кругу породице, а да СНП Котор остави на миру, саопштила је данас Александра Синдик, потпредсједница СНП Котор и одборница у СО Котор.

Синдик је истакла да је предсједник СНП Котора др Бранко Баћо Ивановић јуче на сједници Скупштине општине Котор одмах јасно одговорио да одбија предлог зета госпође Мошков.

„Рекао је да њега не интересује ниједна функција, фотеља нити столица осим његове стоматолошке. Тако да предлог зета предсједнице УРЕ, которски СНП неће ни разматрати као што су неки медији случајно или намјерно погрешно написали“, нагласила је Синдик.

Она је напоменула да је интересантно да их за предлог од стране ЛП-а прозивају они који су на састанцима опозиције упорно ЛП помињали као пожељног партнера и поручила:

„Видјећемо до краја ко ће гдје и с ким осванути. СНП понавља и данас свима које боли што то не могу рећи за себе – наш изборни слоган је био НАМА МОЖЕТЕ ВЈЕРОВАТИ!“

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Da, ali ja sam tri puta pogledao snimak i jasno se vidi da se Ivanovic smjeska i kaze: Ajde da uzmemo pauzu PA CEMO SE DOGOVORITI!
  To kaze Popovicu, a onda ponavlja kasnije da CE URADITI SVE U INTERESU GRADJANA…misleci na glasanje o budzetu koji je projektovao DPS i za koji im treba podrska nekoga iz opozicije.
  SNP je ponudio tu pomoc.

 2. 0
  0

  Nijesmo mnogo dugo čekali da se opozicija počne međusobno optuživati .Zašto je damama pripalo zadavanje niskih udaraca ,ili je to možda slučajnost ubrzo ćemo saznati.Oba navedena saopštenja samo pokazuju koliko „iskreno“je opozicija vodila međusobne razgovore.Što to radite jadni nebili,što ćemo još čuti,ne brukajte se više.Ako se ne možete dogovoriti ,raziđi te se ,što bi rekao narod „kao ljudi“.Ovim potezima ne brukate samo vas ,već i sve one koji su vam vjerovali i za vas glasali.

 3. 0
  0

  Никад је не формирали својом главом луње продане.СНП је сад видио шансу да спашава партију уласком у владу ДПС-а,а ово је први корак.То бре треба поћерат све говнавом мотком.Мада су и ови из УРЕ ријетке олоши.Пи,све у свему.

 4. 0
  0

  Sa 29 poslanika u vrijeme Momira Bulatovića, Srđan Milić je SNP doveo na sadašnja tri u okviru koalicije „Ključ“! Pametnome dovoljno!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here