Насловна Политика СНП Котор: Понуда опозицији упркос непримјереним политичким играма

СНП Котор: Понуда опозицији упркос непримјереним политичким играма

3
ПОДИЈЕЛИ

Бранко Баћо Ивановић, предсједник СНП Котор, саопштио је да је та партија одлучила да понуди мањинску подршку Демократској Црној Гори, Демократском фронту, Социјалдемократској партији и Грађанском покрету УРА за формирање власти у Котору.

Како је навео, то је учињено у складу са моделима утврђеним на сједници Општинског одбора СНП Котор од 27. 11. 2016. године.

„Ова наша понуда долази након тога што су ове странке претходно јавно нудиле мањинску подршку СНП-у, а када смо то ми из СНП-а и званично затражили – они су се предомислили“, наводи се у саопштењу, које у наставку преносимо у цјелости.

Констатујем да то нијесу на званичан и политички пристојан начин правовремено и саопштили, него су политичким играма, непримјереним онима који желе да стварају партнерство, пролонгирали формирање нове власти у Општини Котор.

Упркос свему томе, понављам, нудимо поменутим партијама нашу мањинску подршку.

То подразумијева мањинску подршку СНП-а овим странкама за комплетну извршну власт у Котору, уз остваривање наше контролне функције у локалном парламенту и бордовима директора.

На овај потез одлучили смо се и поред бројних некоректних и увредљивих изјава представника ових партија у претходном периоду на рачун СНП-а, јер нам је, као озбиљном и одговорном политичком субјекту, приоритет свих приоритета формирање нове власти у Котору.

СНП је, такође, овом понудом, потврдио свој раније саопштени принцип да неће бити поновљених избора у Котору.

Сматрамо да не постоје разлози да се на ову понуду СНП-а одмах не одговори и уђе у њену реализацију. Наша понуда представља тест одговорности за ове партије према грађанима Котора, односно показатељ да ли ће се, без било каквих додатних изговора или уцјена, приступити формирању нове власти.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Bliže se izbori u Nikšiću, a izdajnička SNP traži spas od propasti.Eto gdje vas je dovelo sramotno foteljaško rukovodstvo.Uništiše onoliki potencijal i od čvrstih opozicionara napraviše razočarane apstinente.Ugasite SNP u interesu naroda i budućnosti Crne Gore.Nije Milić budućnost,nego,na sreću,prošlost.I ovi ostal s njim,sve trgovac do trgovca..sve za d.pe i fotelje.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here