Насловна Политика СНП Котор понавља позив за формирање власти

СНП Котор понавља позив за формирање власти

3
ПОДИЈЕЛИ
Котор

Главни одбор Социјалистичке народне партије Црне Горе данас је поновио позив опозиционим субјектима (Демократска Црна Гора, Демократски фронт, СДП и Грађански покрет УРА) да у што краћем року одговоре на понуду коју им је СНП упутио 22. јануара ове године, а која се односи на формирање власти у Котору.

„СНП Котор је, на сједници одржаној 22. 1. 2017. године, у складу са понудом Општинског одбора СНП Котор од 19. 1. 2017. године о мањинској подршци вашим политичким субјектима, позвао Демократску Црну Гору, Демократски фронт, СДП и Грађански покрет УРА да у најкраћем могућем року формирамо нову власт у Котору и из тих разлога затражио да нам у име ваших 14 одборника предложите кандидате за предсједника Скупштине општине и предсједника Општине Котор, како би се завршио поступак конституисања Скупштине општине Котор и коначно смијенио предсједник Општине из ДПС-а“, наводи се у саопштењу СНП-а, које потписује др Бранко Баћо Ивановић, предсједник ОО СНП Котор.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    A sto sad smeta sdp uri i krivome da formiraju vlast u kotoru da nije u pitanju nato spijuni dps a u nato cete uci nikad a mozda ni tada sledecih izbora ura i sdp nece.ni ulaziti u đarlament pa ce se lakse vlast praviti

  2. 0
    0

    Ова господа из СНП-а заиста нијесу нормална.Дају подршку али предходно да се њима доставе имена кандидата за Предсједника скупштине и предсједника Општине,ваљда да њихови експерти оције способност и подобност истих.Ако има памети у опозицији на ове небулозе не треба ни одговарати, јер од власти са њиховом подршком нема ништа само је траћење времана.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here