Насловна Политика СНП искључује Дамјановића

СНП искључује Дамјановића

28
ПОДИЈЕЛИ

Главни одбор Социјалистичке народне партије расправљаће на сједници заказаној за недјељу о одговорности функционера Александра Дамјановића за кршење статутарних правила и о његовом искључењу из странке.

Та информација  је незванично потврђена „Дану“ из више извора у врху СНП-а, а епилог је вишемјесечног Дамјановићевог неслагања са ставовима руководства странке.

Стигло је више захтјева чланова Главног одбора за расправу о Дамјановићевој одговорности и његовом искључењу из партије. Главни разлог је Дамјановићев покушај уцјене око формирања посланичког клуба СНП-а у Скупштини Црне Горе, иако још није завршена техничка процедура везана за посланичке мандате, који се, у складу са правилима странке, потврђују на главном одбору. Разлог за искључење је и уцјењивање партије приликом формирања коалиције Кључ ,јер је његов услов био или склапање савеза или цијепање СНП-а. Трећи разлог су његови неовлашћени преговори са Миланом Кнежевићем (ДНП), иако то није став партије“, саопштено је „Дану“ из врха СНП-а.

Наведени разлози, како је најављено, биће саопштени у недјељу на сједници главног одбора, на којој ће се као друга тачка дневног реда наћи гласање о потврђивању предлога СНП-а за формирање нове власти у Котору.

28 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Velika greska Milića! Damjanović je izuzetno kvalitetan covjek i svaka partija bi se ponosila da njega ima u svojim redovima. Nevjeovatno!

 2. 0
  0

  Damjanovic je popularniji u narodu od Milica i kao takav on ugrožava Milica. Niko ne voli, pa ni Milic, da u partiji ima čovjeka koji je popularniji od predsjednika partije.

 3. 0
  0

  Дамјановићева неодлучност је довела до посрнућа СНП једнако као и криминално вођење партије од стране Милића.
  Дамјановићу, што се чека!?

 4. 0
  0

  Izbacivanje jednog od najpopularnijih u narodu člana Snp a je još jedan „autogol“, u nizu „autogolova“ Milica. Milic je pokazao da nije dorastao mjestu predsjrdnika.

 5. 0
  0

  Cuo sam da je Milic na sjednici rekao: Nemoj da vas sve isceram iz pisma… Mozda on i izbaci sve iz partije i ostane sam on…Tako mu je najlakse nece mu niko smetati…Moje misljenje je: Ode SNP u politicku istoriju, na sledecim izborima nece ga biti u skupstini….EEEE A nekad je DPS-u drmao Tron.

 6. 0
  0

  Milic je o sebi sve rekao samim tim što ne podnosi ostaku posle svih neuspjeha SNP-a odkad je preuzeo partiju. Ne razumijem u čemu je problem ako nekome rezultati rada nisu dobri da podneseš ostavku, a tvoji su katastrofa. Pametni Milan vidio je na vrijeme sa kim ima posla.

 7. 0
  0

  Damjanovic sa svojim ljudsim i profesionalnim kvalitetima ne pripada retrogradnoj partiji kakva je SNP. Cudno je sto je uopste cekao da ga ovaj neobrazovani i sujetni Milic iskljucuje, Sto davno nije napustio tu prevarnu druzinu. Podrska za Damjanovica!

 8. 0
  0

  Добро си се сјетио да најуриш Риза из Улциња. Добро га је Медо крстио! Бог му помогао.

 9. 0
  0

  Ljudi pa to mediji pišu da će biti isključen. Da je Milic imao nešto protiv njega ne bi mu drugi bio na poslaničko listi Papuču, Kandicu Bosko Kovacevucu i gospodo Dragovoljno ne trčite sa komentarom dok se ne završi Glavni odbor.

 10. 0
  0

  Три цијепања СНП под руководством Милића, а он уз подршку корумпиране Јонице и тајкуна Василија Лалошевића, ни не помишља да поднесе оставку док у потпуности не уништи СНП и његове општинске одборе.
  Баш ћу да пратим сједницу Главног одбора који је креирала Јуница, јер ме интсресују ставови општинских одбора из Берана, Плужина, Никшића, Х. Новог. Подрже ли Милића угасили су себе.
  И све ово Милић пласира уочи избора у Никшићу.
  Пи људски измету.

 11. 0
  0

  Majstori što malo ne vidite Kneževicev Dnp kako se polako osipa. Čim su čuli da Kneževic pregovara sa Damjanovicem poče tikva da puca.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here