Насловна Политика СНП: Хитно смијенити ДПС у Котору, Дамјановић нанио штету партији

СНП: Хитно смијенити ДПС у Котору, Дамјановић нанио штету партији

7
ПОДИЈЕЛИ

Главни одбор Социјалистичке народна партије позвао је остале опозиционе странке да што прије формирају нову власт и Котору и оцијенио да су наступи Александра Дамјановића супротни интересима партије.

Главни одбор СНП-а позива Демократску Црну Гору, Демократски фронт, Социјалдемократску партију и Грађански покрет УРА да, у складу са понудом Општинског одбора СНП Котор о мањинској подршци, у најкраћем могућем року, формирамо локалну власт у том граду и, у том смислу, предложе кандидате за предсједника Општине и предсједника Скупштине општине“, наводи се у саопштењу.

Главни одбор СНП, како је саопштено, није усвојио предлог да се донесе одлука о покретању иницијативе о повјерењу предсједнику партије.

Главни одбор је констатовао да је неформирањем Клуба посланика у Скупштини Црне Горе и давањем изјава супротним званичним ставовима Главног одбора СНП-а, Александар Дајмановић нанио политичку штету и прекршио Статут СНП-а“, наводи се у саопштењу.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Milic je najstetniji clan SNP-a koji urusava ugled partije i vodi je ka nestajanju sa politicke scene! Da li zbog skrivenih veza sa DPS-om ili zbog licnog egoizma, svejedno! Opasan je i dio glavnog odbora koji ga podrzava i odrzava. Jedino sa Damjanovicem ta partija ima nade! Pa zar nije to pokazao izlazak i ogromni uspjeh Becica.

 2. 0
  0

  НЕМА ПОДЈЕЛЕ ОПОЗИЦИЈЕ ОКО ВЛАСТИ У КОТОРУ!
  МОРА СЕ ТО РЕГУЛИСАТИ. БИЛО КОЈИ ИЗ СНП ЈЕ КРИВ ТРЕБА ДА ОДГОВАРА,
  АЛИ НАЈВАЖНИЈЕ ЈЕ ПРЕУЗИМАЊЕ ВЛАСТИ У КОТОРУ И ЦРНОЈ ГОРИ.

 3. 0
  0

  Не може Дамјановић нанјети више штете, него Милић, који је затворио СНП.На вратима пише: никог нема кући.

 4. 0
  0

  Posto Milcev karakter nije za pohvalu onda ostavka ne moze da se „uklopi“ u taj karakter. E, bas zbog toga treba da bude smijenjen. Naravno, uz njega i mnogi drugi, kao recimo Jonica.Znaci, ne ostavke nego SMJENE. Odvedose Snp u provaliju..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here