Насловна Политика СНП: Договор „Избора“ и ДПС био би превара бирача

СНП: Договор „Избора“ и ДПС био би превара бирача

1
ПОДИЈЕЛИ

Поводом саопштења Удружења грађана “Избор” о договореним програмским циљевима са ДПС-ом и информације у медијима да је договорена постизборна коалиција ” Избора” и ДПС-а у Херцег Новом, Социјалистичка народна партија Црне Горе наглашава да уколико би Избор отишао са ДПС-ом у постизборну коалицију, то би значило превару оних бирача који су гласали 14. децембра за “Избор”.

srđan milić - dušan radović krušo

“Наредни дани ће показати да ли у тим најавама коалиционе сарадње “Избора” и ДПС-а има истине”, казали су у СНП-у.

Подсјећамо, синоћ је из Избора саопштено да је, након дугих усаглашавања око формирања власти у Херцег Новом између преговарачких тимова Демократске партије социјалиста ДПС и Удружења грађана „Избор“, постигнут споразум око кључних програмских циљева, саопштено је из „Избора“.

У преговорима су усаглашени развојни циљеви града, економски програм, учешће у актуелним приватизационим аранжманима и констатована је листа кадровских рјешења око којих ће бити постигнут накнадни договор, односно настављени преговори.

У преговарачком тиму ДПС-а били су Светозар Маровић, Далиборка Пејовић и Бранимир Гвозденовић. У име „Избора“ преговарали су Душан Радовић, Никша Гојковић, др Тамара Вујовић, Мишо Шкобаљ и др Шпиро Вуковић.

На локалним изборима у Херцег Новом који су одржани 14. децембра 2014. нико није освојио апсолутну већину – ДПС има 13 мандата, Удружење грађана Избор 9, Коалиција СНП-ДФ-НС 8 , а СДП и Новска листа по два одборничка мандата.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Nije trebalo uopste razgovarati sa ovim prevarantom od krusa vec ga pustiti da vlada sa drugovima iz dps jer gradjani novog nijesu bolje ni zasluzili.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here