Насловна Политика СНП aпелује: Све партије, институције и појединци да подрже сународнике са КиМ!

СНП aпелује: Све партије, институције и појединци да подрже сународнике са КиМ!

0
ПОДИЈЕЛИ

Српска народна партија најоштрије осуђује покушај терористичког напада на српски воз који је путовао из Београда за Косовску Митровицу, а који су планирали да изведу шиптарски терористи по налогу Хашима Тачија.

„Покушај терористичког напада на воз из Београда, на велики православни празник Светог Василија, требало је да створи нестабилност на КиМ коју би шиптарски терористи искористили да заврше посао прогона Срба са њихових вековних огњишта на северу Косова и Метохије, који су започели мартовским погромом 2004. године“, наводе у СНП.

СНП захтева од Влада Републике Србије хитно обустави све преговоре са шиптарским терористима који се воде у Бриселу уз посредство ЕУ.

„Маске су коначно пале. Ми смо држава и нација, а они су обични терористи и трговци наркотицима и људским органима. Са таквим људима не сме да буде преговора, као ни са онима који подржавају такве терористе, као што је Мило Ђукановић“, истиче се у саопштењу.

У овом осетљивом тренутку за Србију, додаје се, све партије, институтције и појединци од значаја за српско друштво и државу, треба да се уједине и да показу да Србија стоји уз своје сународнике на Косову и Метохији.

„Потребно је да целом свету упутимо поруку да нећемо дозволити да се понови мартовски погром из 2004., већ да ћемо одлучно и енергично реаговати у правцу заштите Срба на КиМ, користећи све своје одбрамбене ресурсе, као и сву могућу помоћ пријатељске Русије на челу са председником Владимиром Путином“, закључује се у саопштењу.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here