Насловна Издвојено Слика збуњености и полтронства: Марковић замуцао пред Пенсом – Клинтон, Хилтон… (ВИДЕО)

Слика збуњености и полтронства: Марковић замуцао пред Пенсом – Клинтон, Хилтон… (ВИДЕО)

15
ПОДИЈЕЛИ

Црногорски премијер Душко Марковић дочекао је америчког потпредсједника Мајка Пенса у Подгорици, али је у поздравном говору направио грешку.

Најављујући разговоре о економији на Самиту лидера америчко-јадранске повеље, Марковић је рекао да се самит одржава „у хотелу Клинтон“, умјесто у хотелу „Хилтон“ у ком је одсјео и сам Пенс.

„Очекујем отворену и конкретну размјену мишљења лидера чланица америчко-јадранске повеље на специјалном самиту, касније током дана, у хотелу К… у хотелу Клинтон“, рекао је Марковић.

Марковић је, за разлику од свог госта, свој говор невјешто ишчитао са папира, па је нејасно да ли се Марковић збунио, или је пред собом имао папир са грешком.

Видео је објавила агенција Б92 (који можете погледати пратећи овај линк), док се овај дио говора не налази у објави Јавног сервиса РТЦГ.

Премијер је, подсјетимо, казао овом приликом да му је „остварен сан“, тј. да је данашњи дан потврда да снови могу да постану стварност.

„Данашњи дан је потврда да у међународној заједници не постоје велики и мали, не када се ради о идеалима које дијелимо (…) Хвала вам што сте одржали обећање и дошли у Црну Гору“, казао је притом Марковић.

15 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  I vi biste tuc – mucali kao radijator na ovoj vrućini da vas potpredsjednik SAD-a non-stop pita jedno te isto: „A gdje mi je Roćko (Roćen) ????

 2. 0
  0

  Будимо фер. И сам Клинтон се својевремено збунио у Подгорици и рекао: „Лепо ми је код вас у Македонији.“

 3. 0
  0

  Можда се на црногорском Хилтон каже Клинтон. То је један врло прилагодив језик ( некад може да послужи и за једнократну употрбу).

 4. 0
  0

  Zar ne postoji neko obrazovan,elokventan ,ko je vidio svijeta ,nego da nas ova individua predstavlja.Sta ce on jadnik od 50 godina je prvi put usao u avion,ne moze njegov mozak primiti tolike informacije odjednom.

  • 0
   0

   E ovaj i ovi ti sudbinu određuju.I tebi,i tvojoj familiji i svima nama.
   Uz pomoć kukavica i poltrona koji glasaju za DPS , s krpeljima zajedno.

 5. 0
  0

  DOBRO ZBORIŠ SESTRO RADMILA ,OVI TUŽNI TIPOVI KAO DA SU IZMILILI IZ FILMOVA POK.ŽIVKA NIKOLIĆA !VRIJEME INFOBIROA ,VUNENO VRIJEME!IZGLEDA DA SU BILI ZAMRZNUTI PA IH JE OVA ODJUGA SA „JEVROATLANTIKA“IZVUKLA NA OVAJ NAŠ SUMORNI KRŠ!NATALOŽILO SE TO NA OVAJ KRŠ I SVE PRIJETI DA MOŽE PROMIJENITI I FLORU I FAUNU CRNE ZA DUGO VRIJEME!PRIJE SE ZEMLJA OPORAVILA OD POTOPA NEGO ŠTO ĆE SE OPORAVITI OD OVE NELJUDSKE NEPOGODE.ISTO OVAKO SU SE „DRŽAVNICI „ZAKLINJALI 12.07.1941 NA PRESTONOM CETINJU PIRCU BIROLIJU PA SU DRUGI DAN PIRCEVI PLAKALI I MOLILI „MAMA MIJA“,PIKOLO BAMBINO“!ISTORIJA JE STRAŠNA PONAVLJAČICA I VJEČNI STUDENT!

 6. 0
  0

  Душко ионако само отвара уста, сва кривица за лапсусе пада на Премијера у сенци палме, Трбухозборца лично:)

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here