Насловна Политика Сличан се сличном радује: Марковићу част што је у Приштини

Сличан се сличном радује: Марковићу част што је у Приштини

10

Незванични премијер Владе Црне Горе а званични вођа мојковачког клана Душко Марковић допутовао је данас поподне у Приштину, у дводневну званичну посјету Косову* на позив бившег комаданта ОВК и ратног злочинца а данашњег тзв. косовског премијера Рамуша Харадинаја.

„Част ми је што сам у Приштини и што у име Владе Црне Горе, могу да потврдим снажно пријатељство двије државе“, казао је Марковић након сусрета са ратним злочинцем и бившим комадантом ОВК а садашњим тзв. премијером Косова* Рамушом Харадинајем.

Подсјетимо ипак, да је Марковић недавно изјавио да је против признања Косова* било чак 85% грађана, али да је Влада Црне Горе то учинила јер је „имала визију“.

Но упркос томе, премијер је, захваљујући се на позиву рекао:

„Честитам предстојећи празник и обиљежавање 10 година од проглашења независности“.

„Са Косовом* немамо проблема, имамо отворених питања, али вјерујем да ћемо наћи одговоре. Црна Гора је окончала процес разграничења и желимо да, као добар сусјед, помогнемо да се то питање ријеши. Не желимо да нас разлике поведу у проблем, тражићемо најбоље рјешење“, рекао је Марковић.

Косово* нема поузданог пријатеља као што је Црна Гора

Док се у Црној Гори пласира србофобија, тзв. Косово је захвално за наводно пријатељство

На почетку сусрета два премијера, оцијењено је да Косово* нема тако доброг и поузданог пријатеља као што је Црна Гора, наводи РТЦГ.

„Нашим односом са Црном Гором желимо да дамо примјер осталима“, изјавио је Харадинај.

У делегацији Црне Горе је и министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић.

Подсјета Марковића представља завршни чин велеиздаје и печатирање историјске срамоте

На посјету сепаратистичкој држави Косово реаговали су из Демократског фронта.

Посланик ДФ-а Милан Кнежевић нагласио је данас у Скупштини Црне Горе да „посјета Марковића ратним злочинцима Хашиму Тачију, Рамушу Харадинају и Кадрију Весељију представља завршни чин националне велеиздаје и печатирање историјске срамоте која ће га пратити читавог живота као и оне Црногорце који су 12. јула 1941. на Цетињу за конзерве макарона издали државу и народ“.

„Иако је прије неколико дана Марковић изјавио да је преко 85 % грађана Црне Горе против признања тзв. државе Косово, данашњом посјетом заједно са својим домаћинима злочинцима поново стријеља, масакрира, вади органе и протјерује хиљаде Срба, Црногораца, Албанаца, Рома, Ашкалија, Горанаца и Египћана.

Данашњом посјетом премијер поново отвара ‘жуту кућу’, убија Србе и Црногорце у Старом Грацком, укључује кремациону пећ у Клечки у којој су спаљивани Црногорци и Срби, а ако га одведу до Пећи, може поново бацити бомбу на мјесту гдје је некад био кафић ‘Панда’ у којем је погинуло шест невиних младића“, нагласио је лидер ДНП-а.

Косово* – привремено окупирана јужна српска покрајина

10 КОМЕНТАРИ

 1. 16
  0

  Nije on ništa bolji od njih! … Ako gori nije.
  U svakom slučaju, u pravom je društvu.
  Nije on da sjede među ljude!
  Uostalom, slično se sličnom raduje.
  … Jedan bivši Srbin drugom, takođe bivšem!
  Onom iz Drenice bivšem Srbinu, što mu čukunđede bijaše pop.

 2. 15
  0

  Savjet za Ramusa i Markovica,
  Ramuse , zasi dzepove i ostavi novcanik i sat prije rukovanja i sastanka sa ovim Mojkurcaninom.
  Markovicu, cuvaj Bubrege, Jetru, i Pluca od ovoga Dukadjinca
  ps Markovicu i Ramuse za Obraz se ne bojte, jer ga nemate ni jedan ni drugi.

 3. 12
  0

  Да ли је неко приметио да овај Рамуш носи платформе на ципелама од неколико центиметра да би изгледао виши, помало смешно, али комплекси су чудо, предлажем му још боље решење штикле од 12. центиметра, само што имају једну ману тешко се у њима бежи када српска чима опет крочи на Косово.

 4. 2
  0

  Марковићу, стидиш ли се ооца, ђеда и портијекла_ Тешко, јер ти не знаш што је стид, бруко и срамото док је вијека и свијета.

 5. 1
  0

  Само погледајте онога Харадинаја не умије чак нормално ни да хода као из џунгле да је доведен.И наравно нашем премијеру то су најбољи пријатељи.Жалосно на које смо гране спали.

 6. 1
  0

  Мени је блам што је он из Васојевића! Хоће ли неко да га присвоји, слободно вам га дајем?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here