Насловна Друштво Акција ,,Слатки караван“ за дјецу са Космета

Акција ,,Слатки караван“ за дјецу са Космета

0
ПОДИЈЕЛИ

kosmet deca2

Омладинска организација „Уједињена Србија“ шесту годину за редом покреће хуманитарну акцију под називом „Слатки караван“ чији је циљ обезбеђивање пакетића за децу са Косова и Метохије.

Слатки пакетићи се прикупљају током децембра и јануара, а подјела пакетића планирана је за Српску Нову годину када сви људи који то желе могу обићи КиМ и удијелити пакетић неком малишану.

Ове године акција се реализује у сарадњи са компанијом „Swisslion – Takovo“, а слаткиши ће се скупљати и испред Слатких кућа у цијелој Србији.

Многи средњошколци и студенти широм Србије и Републике Српске узели су учешће у овој акцији.

kosmet deca
„Уједињена Србија“ овом приликом позива све који имају жељу и могућност да се прикључе акцији на начин који сматрају ефикасним, наводи се у њиховом саопштењу, а сви заинтересовани могу их контактирати на њиховој фејсбук страници ,,Уједињена Србија“.

 

Уједињена Србија

„Уједињена Србија“ је невладина омладинска организација која је 2008. године потекла на Факултету безбедности, Универзитета у Београду, непосредно по нелегалном једностраном проглашењу „Косова“, са циљем помоћи људима који су остали да живе на простору Јужне српске покрајине. Од самог оснивања бави се хуманитарним радом, едукацијом, волонтирањем, и уопште развојем омладинске политике на начин који је међу омладином препознатљив, јединствен и карактеристичан по томе што све активности координирају и воде млади људи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here