Насловна Мозаик Скинута емисија Ивана Ивановића са ТВ „Прва“

Скинута емисија Ивана Ивановића са ТВ „Прва“

1
ПОДИЈЕЛИ

Најгледанији ток-шоу “Вече са Ивановом Ивановићем” вечерас неће бити емитован на „Првој“, сазнаје “Блиц” од извора из ове телевизије.

ivanovic

Према сазнањима Блица, емисија је скинута по директном налогу власника ове телевизије, грчког бизнисмена Теа Киријакуа. На “Првој” нијесу могли да потврде, али нијесу жељели ни да демантују вијест да вечерас неће бити Ивановићеве емисије.

– У овом тренутку једино што можемо да вам кажемо јесте да ћете у понедјељак добити информацију што ће бити са емисијом “Вече са Иваном Ивановићем” – кажу за “Блиц” у ПР служби ове телевизије.

Аутор ове емисије Иван Ивановић није одговарао на позиве новинара “Блица”, тако да је јавност остала ускраћена за његов коментар о скидању његовог вечерашњег шоуа.

И док ТВ „Прва” крије разлоге зашто вечерас неће бити познате емисије, Блиц сазнаје да је власник телевизије скинуо “Вече са Иваном Ивановићем” зато што су водитељ и његови гости у прошлонедјељној емисији на прилично непријатан начин исмијевали предсједника Србије Томислава Николића и његову супругу Драгицу.

– Изгледа да су мало претјерали са шалама на рачун предсједника Србије и његове супруге, јер су неке чак биле и врло неукусне. Сасвим је могуће да је то и разлог због кога је вечерашња емисија скинута са програма – открива за “Блиц” извор близак продукцији.

Ивановић је већ неколико пута исмијавао предсједника током посљедње емисије. Прво је предсједнику монтирао изјаву из филма “Лепа села, лепо горе”, којом је објаснио како Вучићеви министри нијесу његов ниво: “Да се ви школовани нешто питате, отишли би и Срби и Србија у ку…” Потом су “пророчком, Тарабићевском изјавом” назвали његову изјаву у којој брани хуманитарни рад своје супруге Драгице: “Кроз 100 година ће два Србина разговарати и рећи како се звао онај предсједник, муж Драгице Николић, која је направила 20 породилишта у Србији.“

И на крају су “објаснили” да Николић даје овакве и сличне изјаве јер је “неиспаван” пошто му изнад главе у Бајчетини лете авиони, па су због тога морали да уведу забрану летова изнад предсједникове сеоске куће. Још су додали и да ће због тога из донација бити изграђења “ваздушна обилазница око Бајчетине до краја 2015. године“.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Ovo za škololovane je u pravu, sve upropastiše, pokradoše i rasprodaše a i ruku na srce školovani su vazda bili najveći poltroni,čast rijetkim izuzecima.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here