Насловна Политика Скандал око „Ћирилице“: Марић се „пере“, Шешељ га прозива

Скандал око „Ћирилице“: Марић се „пере“, Шешељ га прозива

4
ПОДИЈЕЛИ

Лидер СРС Војислав Шешељ требало је да гостује данас у 9 сати ујутру у емисији „Ћирилица“ на Тв Хепи. Међутим, према тврдњама СРС-а водитељ Миломир Марић је јуче отказао Шешељу гостовање.

seselj

Након тога Тв Хепи је уклонила најаву за емисију из свог програма, а онда је по друштвеним мрежама кренула масовна критика Марићевог поступка.

Међутим, Марић је јутрос у уживо програму рекао како се Шешељ није појавио у емисији, инсинуирајући тако да она није ни била отказана. Међутим, у СРС кажу да је Марић таквим поступком покушао да сачува „своју част“.

Марић је лично Шешеља синоћ обавестио да је емисија отказана, ово је покушај његовог „прања“ пред јавности“, рекао нам је један од најближих сарадника Војислава Шешеља.

И сам Шешељ је на Твитеру прокоментарисао поступак Миломира Марића.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Шешеља не смије нико ни да зовне да му гостује у емисији! Он је Тита у оно вријеме, очи у очи, назвао мајстосом, а не пиончиће попут Марића да не нагрди!

  2. 0
    0

    Сигуран сам да би Шешељ дошао у емисију. Марић је добио наређење од некога из врха да откаже гостовање Шешељу, а сад се правда. Срамота за све њих, кад човјеку не дају изнијети свој став!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here