Насловна Политика Сјутра саслушање Стијеповића због злоупотребе злоупотребе дјеце предшколског узраста у партијске сврхе

Сјутра саслушање Стијеповића због злоупотребе злоупотребе дјеце предшколског узраста у партијске сврхе

1
ПОДИЈЕЛИ

slavoljub-stijepovic-t

Сјутра ће се објвити контролно саслушање министра просвјете Славољуба Стијеповића у вези, како се наводи, злоупотребе дјеце предшколског узраста у партијске сврхе у вртићу Звјездани врт у Голубовцима, преноси агенција Мина.

Како се наводи у саопштењу, представници подмлатка Демократске партије социјалиста унијели су страначка обиљежја у вртић Звјездани врт, након чега су медији објавили фотографију партијских функционера и активиста са малишанима.

Позитивна: Класична злоупотреба дјеце

Из Позитивне су оцијенили да се ради о класичној злоупотреби дјеце и државне имовине у партијске сврхе, и грубом кршењу Устава Црне Горе, закона и конвенција које регулишу права дјетета.

Срђан Перић, који је иницирао контролно саслушање поручио је да је ,,тај чин не само што је неприхватљив са етичког становишта, већ је и појава на који друштво не смије да остане нијемо. Ничија партијска корист не смије да буде испред будућности дјеце”.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    ZNA MINISTAR PROSVJETE ŠTO RADI ON PRAVI MALE MONTENEGRINE BALILE . ON KAO KATOLIČKA CRKVA RADI ČIJE JE GESLO : „DAJJTE NAM DIJETE OD SEME GODINE PA ĆETE VIDJET ŠTO ĆEMO NNAPRAVITI OD NJEGA „

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here