Насловна Политика Сједница ГО ДНП: Интензивирање кампање Савеза војно неутралних држава (Б4)

Сједница ГО ДНП: Интензивирање кампање Савеза војно неутралних држава (Б4)

0
ПОДИЈЕЛИ

Главни одбор Демократске народне партије је на данашњој сједници донио низ важних закључака, међу којима истичу подршку бојкота Парламета, интензивирање активности кампање Савеза војно неутралних држава (Б4), залагање за јединствени наступ опозиције на локалним изборима у Никшићу. Одбор је на сједници за предсједника Клуба младих ДНП изабрао Николу Јовановића.

Њихово саопштење преносимо у цјелости.

На данас одржаној сједници Главни одбор Демократске народне партије је дао пуну подршку руководству Партије и Демократском фронту да истрају у бојкоту рада Скупштине Црне Горе, као и у расвјетљавању свих дешавања везаних за наводни државни удар од 16. октобра.

ГО ДНП је такође подржао интензивирање даљих активности на промоцији кампање Савеза војно неутралних држава (Б4), као и неопходност организовања референдума по питању уласка Црне Горе у НАТО. Свако друго искључиво рјешење додатно би поларизовало и дестабилизовало ионако крхке друштвено-политичке прилике у Црној Гори.

Главни одбор ДНП снажно је подржао територијални интегритет Србије, и њену спремност да буде носилац идеје Савеза војно неутралних држава, посебно потенцирајући став из изборне кампање ДФ-а да Косово и Метохија чине саставни дио Републике Србије.

Главни одбор ДНП је исказао пуну подршку напорима предсједника ДНП Милана Кнежевића на залагању за јединствени наступ опозиције почетком сљедеће године на предстојећим локалним изборима у Никшићу, као и на државном нивоу за предсједничке изборе 2018. године.
Главни одбор ДНП дао је сагласност за усвајање Финансијског извјештаја о пословању Партије за 2016. као и Финансијског плана за наступајућу 2017. годину.

На данашњој сједници Главног одбора ДНП за предсједника Клуба младих ДНП изабран је Никола Јовановић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here