Насловна Друштво Синђелић „свједочи“ и на Фејсбуку: Против ДФ-а на сваком кораку

Синђелић „свједочи“ и на Фејсбуку: Против ДФ-а на сваком кораку

18
ПОДИЈЕЛИ

Портал ИН4С сазнаје да страница на друштвеној мрежи Фејсбук имена „Пера Ложач“ припада свједоку-сараднику у афери „државни удар“, осуђеном убици и психички поремећеној особи Саши Синђелићу. Овај приофил је везан и са страницом Радио Србија Српски Вукови, на којој се налазе већина политичких порука Синђелића.

Прегледом објава које Синђелић поставља веома често (више објава у једном сату), закључује се да је већина уперена против функционера Демократског фронта и њихових присталица: Небојше Медојевића, Андрије Мандића, Милана Кнежевића, Жељка Радиновића, Страда Туровића и других. Синђелић често поставља линкове текстова из такозваног АНБ картела, као што су ЦДМ, Аналитика, Антена М, а најчешће портал ”ujedinjenje”.

sindjelic 1

sindjelic 3

sindjelic 2

Редовна мета напада су Немања Ристић, један од оптужених у афери ”државни удар”, као и Братислав Живковић, човјек који је често представљао Синђелића као преваранта и криминалца који ради за црногроску АНБ. Парадоксално, Синђелић управо назива ”удбашима” све људе које је у свом исказу као свједок сарадник, оптужио за планирање и реализацију ”државног удара”.

dikic
Коментар уз слику: „Немања Ристић Психић, локални дилер мачака…“

Човјек кога је црногорско тужилаштво именовало свједоком-сарадником у афери која је уперена против ДФ-а, објавио је на свом профилу слике оних које види као дијелове „удбашке сликовнице“, а међу сликама су у првом реду лидери Фронта.

srpski vukovi 5

Такође, примјетно је да Синђелић редовно напада у објавама портал ИН4С, главног уредника Гојка Раичевића, као и лист Дан.

sindjelic 7

sindjelic 8

sindjelic 9

Синђелић, коме је иначе дијагностификован „акутни психогени психотични поремећај са суманитошћу и мјешовити поремећај личности“, редовно дијели текстове прорежимских медија повезаних са АНБ-ом. Упадљиво је и да дијели текстове са странице „Радио Србија – Српски вукови“, који се, готово искључиво, бави блаћењем ДФ-а, не презајући притом од напада на њихове породице.
srpski vukovi 3

srpski vukovi

Наведени подаци о Синђелићевој активности на друштвеној мрежи Фејсбук говори о томе да именовани убица своје основно задужење – лажно свједочење против Демократског фронта – шири и „електронским путем“. У доба када седма сила ведри и облачи свијетом, Саша Синђелић, окорели криминалац у дослуху са црногорским АНБ-ом искористио је, или се барем трудио да искористи, моћ друштвених мрежа. Ипак, након откривања његовог идентитета на Фејсбуку, могло би се рећи да је Синђелић упао у (друштвену) мрежу.

18 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Je li ovo onaj cuveni radikal robert zizic sto je sad izlazio za lokalne izbore u niksicu i glasao dps.O ovom psihopati ne treba trositi rijeci taman kao ova avetinja od sekule .

 2. 1
  0

  У техту овог жижића се спомену чувена прича са буреком. Не знам је ли шала или истина, али генерално му је читава фора са штрајком глађу била промашај а и офирање, као и Томица што је штрајкови. Војводе, у исти дан су добили звања, од Шешеља. Све адут до адута.

 3. 0
  0

  Srpski vukovi,Ovo su srpski Medjedi,a mozda i Hijene…Pih…A sto se Becica tice zadnja info koju sam cuo je da je odredjen za Milovog naslednika…Zato ga nigdje nema…Ne cuje se…NAravno uslov je da se Milo ne procesuira…A ja ga glasao na zadnje izbore…Ujutro sjekiru i kidam ruku kojom sam ga glasao da mi ne pogani ostatak tijela…Smece malo bezobrazno…

  • 0
   0

   То ти је врло вероватно, од самог почетка се то дало наслутити. Типово га запад, од бритве дижу руке, дефинитивно.

 4. 0
  0

  Фобрило Дедеић и Немања Лакушић!Е какве су то вране Господе Боже сачувај и сабрани.Пи.

 5. 0
  0

  Ljudi sve jasno kao dan svi su se upregli da naude frontu od ovih prevaranata na vlasti pa do ovih sluga nato ambasada iz opozicije narocito ova crvena cokoladna stranka.Pogledajte kad ih zastupaju ove avetinje kao sekula i druzina i sve je jasno.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here