Насловна Политика Шешељ верује само Вјерици

Шешељ верује само Вјерици

0
ПОДИЈЕЛИ

Кадровска „вртешка“ у Српској радикалној странци закачила је и оне малобројне који су СРС на последњим изборима донели резултат. Смењени су потпредседници ИО Ђурађ Јакшић и Марко Миленковић, који су у Новом Саду, односно Житорађи, изборили места у локалним парламентима.

pol-seselj_620x0

У страначким кулоарима се шушка да „коло води“ Вјерица Радета, десна рука председника Војислава Шешеља, која је недавно изабрана за првог човека ИО. Кажу да она води кадровску политику, да доводи нове људе који не заслужују функције, јер су били возачи у партији и тврде да је Шешељ у свему подржава.

Међутим, лидер СРС каже за „Новости“ да се у странци не дешава ништа специјално:

„Листови који пласирају такве информације, нама се и не баве, осим када треба да нам подметну нешто. Сад пишу зато што нам нагло расте рејтинг. Том сензационализму нема места. На конгресу смо изабрали руководство, неки су остали, неки су унапређени, а неки су остали без функције.“

Он негира да има сукоба између заменика председника Немање Шаровића и Милорада Мирчића с једне, и осталих чланова руководства са друге стране. Занимљиво је да поред шефа СРС нема оних који су га здушно бранили док је био у Хагу. Тако је смењен Дејан Мировић, који је био потпредседник СРС, али и Шешељев правни саветник.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here