Насловна Мозаик Шешељ узео „по српски“ три Крашове „бајадере“: Важно је да је храна...

Шешељ узео „по српски“ три Крашове „бајадере“: Важно је да је храна квалитетна, нема предрасуда (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Србијански новинари покушали су данас да испровоцирају лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља нудећи му бајадере које производи Соко Штарк из Хрватске, али он није насјео на провокацију већ је узео „по српски“ три чоколадице.

Након што је хрватска предсједница Колинда Грабар Китаровић направила скандал када је дјеци у Дубровнику понудила српске чоколадице а затим се извињавала због тога родитељима и хрватској јавности, новинари су покушали да искушају Војислава Шешеља са хрватским производима.

„Могу ли још једну да узмем, могу ли још једну? Ево по српски три пута! Шта ви мислите да се ја устручавам да се послужим бајадерама?,“ упитао је Шешељ.

„Произведене су у Хрватској,“ казала је новинарка, на шта је Шешељ одговорио:

„У Хагу сам јео знате, колико производа произведених у Хрватској. Важно је да је ли храна квалитетна или није, нема предрасуда.

Ја се залажем да се системским мерама спречава претерани увоз хране у Србију и да се форсира домаћа производња,“ нагласио је он и додао: „Ми смо запљуснути храном из ЕУ јер је режим Бориса Тадића укинуо једнострано све царине на робу из Европске уније.“

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here