Насловна Политика Шешељ: САД појачава притисак на Србију да призна Косово

Шешељ: САД појачава притисак на Србију да призна Косово

10
ПОДИЈЕЛИ

Притисци САД на Србију се појачавају и улазе у озбиљну фазу, рекао је данас предсједник Српске радикалне странке Војислав Шешељ у Скупштини Србије.

Амерички званичник Вес Мичел је дошао да „уручи ултиматум“ Србији да прихвати улазак Косова у Уједињене нације и притисне државни врх да уведу санкције Русији.

Улазак Косова у УН би било признање независности, макар Србија никад не донијела ниједан званични акт по том питању“, рекао је Шешељ новинарима.

Ако би САД са „ножем под грлом“ натјерале предсједника Србије и Владу да признају Косово, то би значио „почетак краја Србије“.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 15
  2

  Ova AmerikA PRAVI hiljadu problema. Okomili se na Kosovo i Metohiju!Pa taman da je tako izadjite pred narod i to kazite,od kada si ti sekretarica Vucica?

 2. 4
  0

  Vojvoda,napisao pet tona knjiga,napravio veliku Srbiju,pobedio slaninom najtežu bolest,unistio Hag,sad sa svojim djakom pravi veliku adu ciganliju do batajnice.Izvukao dupe iz Haga zahvaljujuci drukanju svih.Sad kod maricke klovnira.A ima velikih 2%.Videli ljudi.

 3. 3
  0

  Pudlica vjerna Gospodaru Vucicu.Nikakav ultimatum ne postoji.Ovo je samo prica za narod u kojoj je upregnuta i pudlica ,kako bi sjutra rekli da je Vucic odbio ultimatum,a kojeg u stvari i nema.Poznata radikalska podmetacina.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here