Насловна Политика Шешељ о Николићу и Вучићу: Некада су били добри и скромни

Шешељ о Николићу и Вучићу: Некада су били добри и скромни

1
ПОДИЈЕЛИ

Ова власт неће издржати још дуго јер пуца по свим шавовима, па очекујемо изборе до краја године, рекао је Шешељ.

seselj

Радикали ће на пролеће почети са митинзима против актуелне републичке власти, најавио је синоћ у Чачку лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ, на трибини одржаној у препуној сали Скупштине града.

„Чекамо пролеће, да гора озелени и почињемо са митинзима. Ова власт неће издржати још дуго јер пуца по свим шавовима, па очекујемо изборе до краја године, рекао је Шешељ“, преноси Глас западне Србије.

Лидер радилака је истакао да је Александру Вучићу и Томиславу Николићу „истекао рок трајања“, што се види из иступа западних дипломата и писања страних медија.

„Oни трпе притиске у вези заокружења независности Косова и Метохије, а када се то заврши, биће пуштени низ воду. Некада су били добри и скромни људи, али су подлегли ласкању и притисцима Запада, постали су похлепни, а ја сносим део кривице за то, јер да нисам отишао, то се не би десило“, оценио је Шешељ.

Шешељ је посебно критиковао непостојање економске политике Владе, која је, према његовим речима, гора од свих претходних, што се огледа у сталном задуживању и занемаривању домаће привреде.

Председник СРС је искључио могућност заједничког деловања са ДСС, коју сматра пропалом странком, и Дверима, све док делују као покрет, а не партија. Поред тога, Двери су монархистичка организација, а Шешељ је истакао да остаје при свом ранијем антимонархистичком уверењу, јер мисли да је република демократска и цивилизацијска творевина.

Шешељ је истакао да будућност Србије види у чвршћим везама са Русијом, са којом треба формирати јединствено тржиште, одбрамбени систем и царинску унију. Говорећи о односу Србије према хашком трибуналу, он је рекао да су све претходне владе олако испоручивале своје оптужене грађане.  7

„Ђинђић је испоручио Милошевића на најсветији српски празник, Видовдан, а мене је послао тамо рекавши Карли Делпонте да ме не враћа. Стигла га је божја казна, ја сам ту, а њега нема“, казао је Шешељ и поновио да се у Хаг неће враћати добровољно.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here