Насловна Политика Сервер: Све касарне у Црној Гори постају НАТО базе

Сервер: Све касарне у Црној Гори постају НАТО базе

1
ПОДИЈЕЛИ

Само пар мјесеци након што је Црна Гора и званично окупирана под стране НАТО пакта у јавности излази на видјело све оно што се упорно покушавало сакрити од грађана Црне Горе.

Тако су све чешћи гласови који потврђују да ће Црна Гора постати НАТО база.

Последњи који је то потврдио јесте професор на америчком Универзитету „Џон Хопкинс“ и експерт за Балкан Данијел Сервер, чија су се предвиђања увијек обистинила.

Он је, тако, казао да су црногорски војници и објекти сада и НАТО објекти.

Не знам за план да Алијанса гради базе у Црној Гори, али претпостављам да су све црногорске базе у извјесном смислу НАТО базе“, казао је Сервер за „Побједу“.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    И тако, једва 11 година након лоповског преварендума, завршила се неславно блескаста прича о montenegro суверености! Народна пословица каже: „Ко неће брата за брата, тај хоће туђина за господара“. Сасвим спонтано, оконча се краткотрајна МНЕ државност и сво montenegro, мимо воље народа, постаде НАТО база. У тој бази, већина нас смо само невољни затвореници, а мањина ће у бази и нешто да ради: мушки – неко ће бити припадник урођеничких помоћних одреда, неко физички радник, а женски персонал – како-ко: неко ће бити чистачица, спремачица или кафе куварица, а неке ће радити и у војничком борделу…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here