Насловна Политика Семинар Мреже младих и Конзервативне партије Велике Британије

Семинар Мреже младих и Конзервативне партије Велике Британије

3
ПОДИЈЕЛИ

Тренинг семинар који је у току, организован је од стране Покрета за промјене у сарадњи са Британском конзервативном партијом а уз подршку Вестиминистер фондације – само је наставак већ деценију дуге сарадње између ова два политичка субјекта, саопштено је данас из ПзП-а.

„Покрет за промјене је од свог оснивања препознат као реформска, проевропска и аутентично конзервативна странка која је била природни партнер Конзервативној странци Велике Британије, једној од најстаријих и најугледнијих политичких партија у свијету. Та сарадња не само да је настављена, већ је показала да ПзП има несумњив међународни капацитет што само потврђује недавна позивница предсједнику странке г. Небојши Медојевићу да присуствује инаугурацији америчког предсједника Доналда Трампа,“ нагласили су из ПзП-а.

Из ове странке је саопштено да ће током семинара, бити ријечи о организовању теренске кампање али ће бити и представљена кампања ДФ која се показала супериорном у односу на конкуренцију и која им је, како су истакли, на октобарским изборима донијела убједљив резултат.

Семинару присуствују чланови Мреже младих Покрета за промјене из свих црногорских општина који су дали значајан допринос у кампањи коалиције ДФ.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here