Насловна Политика Секулић: Слобода Шешеља је и наша слобода

Секулић: Слобода Шешеља је и наша слобода

1

Хвала великом броју људи који су, нама српским радикалима, честитали апсолутну побједу нашег предсједника Војислава Шешеља над Хашким трибуналом, захвалио се у име чланства Шешељевих радикала у Црној Гори (ССР), предсједник Душко Секулић.

Ослобађајућа пресуда, истакао је Секулић, је правно у потпуности утемељена али је, обзиром на стравично хашко искуство Срба, мало ко вјеровао у ослобађајућу пресуду.

„Вјеровали смо у њега и онда када су неки одлазили мислећи да је Шешељ политичар старог кова. Он је и раније али и у овој кампањи показао да се ради о човјеку непролазних вриједности. Људских, научних, моралних, интелектуалних. Свакако да је то човјек чија политичка комплексност, вриједност и тежина бити чињеница и будућег времена“, казао је он додајући да Шешељ тек треба да реализује кључне постулате програма своје странке.

„Најјачи ум политичке сцене, човјек који је својим дјелом ушао у историју српског народа – тек треба да реализује кључне постулате свог политичког програма. Ми српски радикали из Црне Горе се поносимо са нашим предсједником! Били бисмо уз њега и у случају да је осуђен. Јер му вјерујемо и знамо да је једини човјек који би жртвовао свој живот за Српство! А који га је и жртвовао!“, закључио је Секулић у име цјелокупог чланства у Црној Гори и поручио „Његова слобода је и наша!“.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here