Насловна Политика Секулић: Крушо и Милић преварили грађане

Секулић: Крушо и Милић преварили грађане

4
ПОДИЈЕЛИ

„Коалиција групе грађана „Избор“ и ДПС-а у Херцег Новом представља класичну политичку превару, чије размјере ће се годинама рефлектовати на друштвено-политички живот ове општине. Мотиви за овакво манипулисање грађанима једино се могу тражити у сфери реализације личних интереса кључних људи „Избора“, и режима, а на општу штету Новљана и свих грађана Црне Горе“, казао је функционер Демократске народне партије Александар Секулић. 

Aleksandar_Sekulic

Како је додао, групе грађана, које се на изборима појављују као израз незадовољства постојећим стањем, природно би било да се боре за смјену носиоца власти, а не да преваром продужавају дводеценијску владавину ДПС-а.

Душан Радовић је напрасно заборавио на своје предизборно обећање да: „неће у коалицију с Демократском партијом социјалиста, јер је та партија девастирала Херцег Нови похлепом њихових тајкуна“.  Притом је као Србин, и носилац ордена Светог Саве, и пријатељ Срђана Милића, донио одлуку да прави коалицију с партијом, која организује тријумфалан дочек и указује гостопримство једном од највећих крвника српског народа, Хашиму Тачију. Зато би било сасвим логично да владика Григорије, духовник Круша, који „гута кнедле“, овом издајнику опозиционих, првенствено српских гласова, одузме поменуто одликовање, јер га је злоупотријебио у реализацији својих ниских интереса. А сјутра ће исти тај Крушо, ако му нареде у ДПС-у, прогласити и Тачија за почасног грађанина Херцег Новог, машући орденом Светог Саве као духовним покрићем“, коментарише Секулић.

Он додаје да таква издаја има посебну тежину, јер је у новској Крушијади активно учествовао и Срђан Милић, Крушов породични пријатељ, након чије је посљедње посјете обољелом Крушу “Избор” и договорио коалицију с ДПС-ом.

„Зато је Милић дужан објашњење читавој опозиционој јавности, на који начин је све извршио утицај на свог пријатеља Круша да напрасно оздрави, и да пође с ДПС-ом, а не са опозицијом, кад то није успјело, по сопственом Крушовом признању, ни његовој остарјелој мајци. Милићева намјера да побјегне од одговорности тако што ће се смишљено појавити на протестима против Тачија, а онда наставити да тихује, док пријатељ му Крушо гута кнедле са ДПС-ом, овога пута неће проћи“, казао је Секулић.

Он је позвао Милића да обзнани о чему је разговарао с Крушом у породичном амбијенту, или ће „и сам бити означен као саучесник у овом пилот-пројекту ДПС-а. Јер је том удруженом акцијом Херцег Нови пао у руке ДПС-у, који од њега неће направити Азурну обалу“. 

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Како су се Милов Секулић (Предраг) и Пеђин Секулић (Александар) обрушили на СНП. Ка да их је правио СУБНОР-ов Секулић (Љубомир).
  Фали још један Секулић па да буде 4С -Само Свађа Србина Сурвава.

 2. 0
  0

  Trebalo bi da uvedemo NORMU PRAVILO da se da IME NEKO za sve POLITICKE PARTIJE koje GLASAJU SRBI ako bi neko iz tija partija ili njiov LIDER reka nesto negativno za DRUGE SRPSKE PARTIJE da se ta INDIVIDUA bojkotuje AKO JE KRUSO napravijo koaliciju sa BRACOM SRBIMA iz DPS cemu cemer jad i frka , ko isto je IZDAT zasto jel KRUSO izda SRPSTVO i ako jeste navedite dje to,, VAZNO JE NAJVAZNIJE JEDINSTVO SRBA i onda smo pobjednici kojoj GRUDVI SRPSKOJ cemo se prikloniti to nije vazno kada budemo MONOLITNI onda cemo odredjivati IDEOLOGIJU sada je najprece da sacuvamo VJERU JEZIK PISMO CRKVU IDENTITET. Koji je narusen, i jedino ga mozemo sopasiti JEDINSTVOM . Dajte razgoor sa MILOM bila prilika kad ono RANKO bi RANJEN zasto DF nije razgovarao sa DPS. ???????????????????????

 3. 0
  0

  Анонимни ја сам од оних што змију одмах гађа у главу, а подлаце попут набројених Секулића у чело (нарвно аргументима).
  Име Секула сам узео само симболично да опоменем оне који разумију да испоштујемо „4С“ са капа наших дједова и да прозремо подјеле и преваре које сервирају поменути Секулићи.
  Иначе био сам у Цркви Светог Ђорђија и на протесту против стрвинара Тачија.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here