Насловна Политика Секулић: Истинска политика ДФ-а и СНП-а виђена је данас

Секулић: Истинска политика ДФ-а и СНП-а виђена је данас

4
ПОДИЈЕЛИ

Данашњи протест у Подгорици је, осим уобичајене узалудности, још једном разобличио политику и дјеловање Демократског фронта и СНП-а. Андрији Мандићу, Срђану Милићу, Милану Кнежевићу и осталима из њихових партија који су били на протесту ни једног тренутка није засметало што се скандира „Убиј Шиптара“ и што се позива на нови рат, казао је Предраг Секулић, посланик Демократске партије социјалиста у Скупштини Црне Горе.

sekulic

“Колико год се заклањали иза својих наводних „европских вриједности“, њихова истинска и суштинска политика виђена је данас. Осим што по Црној Гори барјаче обрачунима са сусједним државама и њиховим званичницима, ове наводне „проевропске демократе“ опасно манипулишу и злоупотребљавају емоције невољника који су спас пронашли у овој земљи”, казао је Секулић.

Према његовим ријечима, учешће лидера ДФ-а и СНП-а на данашњем протесту и њихова прећутна сагласност са позивима на убијање и ратовање јасно говори да се никада нијесу одрекли својих изворних политичкх циљева.

“Црногорски грађани су одавно препознали њихове опасне намјере и ксенофобичну политику и нема начина да их било ко од данашњих „јуришника“ превари проевропском реториком. Тиме су једино успјели да заведу занемарљив број представника Брисела у Црној Гори, који им је здушно помагао да се представе као могућа алтернатива на црногорском интеграционом путу. Ваљда је и господину Митји Дробничу данас све јасно”, истакао је Секулић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ти што се париш с криминалцем, терористом, трговцем људским органима и сиоватељем и убицом дјеце Хашимом Тчијем да се дрзнеш да некоме држиш придику о опасним намјерама и привалиш оно „Убиј, убиј Шиптара“, а што је недјело ваше убачене групице прије почетка скупа пред већ припремљеним камерама. Јовановић је ту провокацију раскринкао у свом говору и обавијестио присутне да се међу протестантима налази и неколико албанских породица које су побјегле од терора вашег партнера Тачија са КиМ.
  Мислиш да су Албанци у Црној Гори толико глупи да нијесу прочитали вашу игру са Тачијем? Кад те чују брћа из масонске ложе коју предводи Ацо Ђукановић мора да ће те уздићи на ниво витеза за парење гавранова.

 2. 0
  0

  Шта су људи кад остану без образа показује и ово излајавање Предрага Секулића, који нема ни трунке стида и савјести за данашњу срамоту што је доживјела Црна Гора, него печобразно излази у јавност да покаже свом газди Милу, колико му је вјеран.
  Остави Секулићу бар данас своју демагогију, изађи неђе на вјетар да се зацрвениш, кад већ не можеш природним путем!

 3. 0
  0

  „Са нама је, додао је он, савјест Црне Горе, са нама су грађани Црне Горе који саосјећају са онима које је Тачи протјерао, са онима чије је најмилије тај монструм и европски касапин број 1 поклао.
  Са нама су сви којима је до мира, слободе и поштовања људских права и слобода. Зато је наша заједничка порука Хашиму Тачију са овог мјеста – убицо одлази“, поручио је Јовановић“.
  Ово је пуна истина Секулићу ко је и зашто био на скупу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here