Насловна Политика Секулић: ДФ неће дозволити да му стратегију дјеловања креирају дежурни коментатори свега...

Секулић: ДФ неће дозволити да му стратегију дјеловања креирају дежурни коментатори свега и свачега

0
ПОДИЈЕЛИ

,,Да којим случајем испод данашње “анализе” извршне директорице ЦГО не стоји име Далиборке Уљаревић, стекао би се утисак да је ријеч само о још једном непотписаном страначком саопштењу Демократске партије социјалиста. Исказана наводна брига за даљу судбину Демократског Фронта, а кроз провидне тезе, које иду директно на руку режиму, најбоље говори о томе да је управо позиција Далиборке Уљаревић да буде вјечити НВО-гуру, и то без икаквог реалног упоришта, или одговорности за изречене судове“, изјавио је функциноер Демократксе народне партије, Александар Секулић.

ALEKSANDAR SEKULIC, DNP

Секулић је реаговао на саопштење Далиборке Уљаревић, извршне директорице ЦГО-а, која је коментарисала стратегију дјеловања опозиционих партија.

,,Демократски фронт, као најјачи опозициони политички чинилац, који са више од 30% подршке у бирачком тијелу представља реалну алтернативу режиму у Црној Гори, неће дозволити да му стратегију политичког дјеловања одређују, или трасирају, дежурни коментатори свега и свачега, а све у циљу њихових дневно-политичких потреба с дискутабилним мотивима„, додао је Секулић.

,,ДФ је напредан и модеран политички савез, искрено подређен озбиљном и темељном политичком раду, као једином моделу кроз који се може доћи до потребне смјене недемократског режима у Црној Гори. Сходно томе, поручујемо и госпођи Уљаревић да поведе рачуна приликом изношења неутемељених ставова на рачун ДФ-а, јер таква врста ангажмана иде искључиво на воденицу ДПС-а“, закључио је функционер ДНП-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here