Насловна Насловна Шеховић: Неће бити оставки у Министарству, али стаћемо на пут преписивању

Шеховић: Неће бити оставки у Министарству, али стаћемо на пут преписивању

1
ПОДИЈЕЛИ

Mинистар просвјете Дамир Шеховић казао је након сједнице Владе да не планира да поднесе оставку због сфере преписивања курикулума од Хрвата.

„Нити ја нити било ко из Министарства просвјете не сносимо кривицу за овај случај. Лако је кренути у лов на вјештице као што је лако на стуб срама стављати неког због политичке користи. На основу сада расположивих информација највећи број предметних програма је аутентичан. Код неких постоје одређене подуударности које се провјеравају, евидентан пропуст је направљен код програма за физичко„, навео је он и подсјетио да су чланови тима који су радили на изради поднијели оставке.

„Министарство ће затражити од Завода да формира нову радну групу. И премијер и ја ћемо чврсто инсистирати на утврђивању појединачне одговорности, и стаћемо на пут преписивању у Црној Гори“, навео је он, пренијели су црногорски портали.

„Колико сјутра ћу формирати радну групу за израду Закона о академском интегритету, како бисмо послали јасну поруку да ова Влада неће толерисати ни минимално преписивање, које је очигледно узело маха“, поручио је Шеховић.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    ШЕФ ИХ ЈЕ НАУЧИО ДА СЕ ОСТАВКА НИ У КОМ СЛУЧАЈУ НЕ ДАЈЕ , ЈЕР ОНИ ТО ДОЖИВЉАВАЈУ КАО ПОРАЗ! У ЦИВИЛИЗОВАНИМ ЗЕМЉАМА НЕЗАМИСЛИВО, КАО ШТО ЈЕ КРАЂА У ОВИМ ИНСТИТУЦИЈАМА НЕЗАМИСЛИВА. ИНАЧЕ, ТО БИ ДАЛО ПОВОДА ЗА ЛАВИНУ ОСТАВКИ И САМОПОУЗДАЊЕ ОПОЗИЦИЈИ. НАПРОТИВ, ОНИ ПРЕКРШИОЦЕ ЗАКОНА И ГУБИТНИКЕ ГУРАЈУ У ЈОШ ВЕЋА ЗВАЊА. САЊА, УМЈЕСТО КРИВИЧНОГ ГОЊЕЊА ПОСТАЈЕ АМБАСАДОР ЗЕМЉЕ ЛОПОВСКИХ СТРЕМЉЕЊА. ФИЛИП МОРА СИЛОМ НА СРАМОТУ НА ПОБЈЕДНИЧКИ ПОДИЈУМ. АКТЕРИ АФЕРЕ КУПОВИНЕ ГЛАСОВА ДОБИЈАЈУ ЗА КРАЂУ, ПОДМИЋИВАЊЕ ДИРЕКТОРСКА МЈЕСТА… ЊИХ САМО ТРЕБА ДОВЕСТИ ПОЗНАНИЈУ ПРАВА ВЕЛИКОМ СИЛОМ ( НАРОДА). КОЈЕ ВРИЈЕДНОСТИ И С КОЈИМ ПРАВОМ ПРОДАЈЕ И ШТИТИ ОВА НАПУХВАНА МИНИЈАТУРА ОД ЧОВЈЕКА С ПРЕЗИМЕНОМ ШЕХОВИЋ. КОМЕ ЈЕ ОН ОДГОВОРАН? СЕБИ, СВОЈОЈ СТРАНЦИ ИЛИ НЕКОМЕ ТРЕЋЕМ? МОРАЋЕ ЈЕДНОМ ОДГОВАРАТИ И ГРАЂАНИМА!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here