Насловна Политика СДП: У медијском пулу Информер партије сједи доста “нелегитимних министара“

СДП: У медијском пулу Информер партије сједи доста “нелегитимних министара“

1
ПОДИЈЕЛИ

Медијски пул Ивана Брајовића, како себе назива група љубитеља цртаних филмова, у недостатку било каквог оправдања за задржавање позиција узурпираних од СДП-а, константним нападима на своју дојучерашњу партију “коју не би напуштили ни по коју цијену” показују колико су јој суштински и припадали, саопштили су из медијског пула СДП-а.

SDP

„Један од искуснијих међу њима је знао често да каже да “кад се губи утакмица, не може се лопта понијети под руку”, али политика ношеља лопте кући је изгледа однлијела превагу. Знајући за политичку позицију у којој се налази група грађана на министарским и директорским фунцкијама, просто нам је невјероватно да упоређују премијера са калифом и да Владу у којој сједе сматрају калифском“, наводи се у саопштењу.

„А у тој “калифској Влади” по медијском пулу Информер партије сједи и доста “нелегитмних министара” из простог разлога што се нијесу налазили на изборној листи, попут министарке одбране, минстара правде, здравља, културе, пољопривреде… Ту изборну листу су сачињавали представници партија који су послије избора на својим партијским органима предлагали министре у Влади Црне Горе, је послије изабрала Скупштина, па је на исти начин прије годину дана на предлог ДПС-а изабрано 5 нових министара од којих већина нијесу ни били на листи за изборе.“

Медијски пул СДП-а поново позива оне који су напуштили СДП да врате мандате.

„Они нијесу у стању да испоштују демократске одлике да врате оно што су отели од СДП-а и не угрожавају даље легитимитет и евроатланстку вјеродостојност 40 Владе Црне Горе“, закључује се.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Mada nerado, moram citirati Slavka Perovića koji je jednom prilikom, komentarišući tadašnje međusobne optužbe između Đukanovića i Bulatovića, rekao: „Kada govore jedni o drugima, oni govore golu i neuvijenu istinu! Problem je, međutim, u tome što je sve ono što govore o sebi najgora i najveća laž“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here